Παρασκευή 7 Δεκέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
Επιχειρούν να αποκλείσουν τις ταξικές δυνάμεις

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας οργανώνει το Συνδικάτο Υπαλλήλων Ιδιωτικού Τομέα Καλαμάτας την Κυριακή 9 Δεκέμβρη και ώρα 9 το πρωί μπροστά στο Εργατικό Κέντρο (ΕΚΚ), όπου θα πραγματοποιηθεί η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του ΕΚΚ για την ανάδειξη νέας διοίκησης.

Το Συνδικάτο καταγγέλλει την πραξικοπηματική προσπάθεια της πλειοψηφίας του ΕΚΚ - ΔΑΚΕ, Αυτόνομη Παρέμβαση (ΣΥΝ) και ΠΑΣΚΕ - να αποκλείσουν τους πέντε από τους οκτώ εκλεγμένους αντιπροσώπους του στην Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση. Ενώ σημειώνει ότι οι ισχυρισμοί και οι δικαιολογίες της πλειοψηφίας είναι αυθαίρετοι, γιατί οι αντιπρόσωποι του Συνδικάτου έλαβαν κανονικά μέρος στο 34ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων όπου την πλειοψηφία έχουν οι ίδιες δυνάμεις.

Το Συνδικάτο καταγγέλλει ότι το πραξικόπημα αυτό - στο οποίο πρωτοστατεί ο γραμματέας του ΕΚΚ και επικεφαλής της «Αυτόνομης Παρέμβασης», Π. Στέφανος - στόχο έχει να χτυπήσει τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ και κύρια το Συνδικάτο που δυνάμωσε τη δράση του με αποτέλεσμα την ανταπόκριση και τη μαζική συμμετοχή των ιδιωτικών υπαλλήλων στις αρχαιρεσίες του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ