Σάββατο 1 Δεκέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ
Στη μάχη της Οικονομικής Εξόρμησης

Αρχίζει σήμερα η δίμηνη Οικονομική Εξόρμηση που προκήρυξε η ΚΕ του ΚΚΕ για τους μήνες Δεκέμβρη και Γενάρη. Πρόκειται για μια σημαντική μάχη που τα μέλη και οι φίλοι του Κόμματος και της ΚΝΕ ξεκινούν να τη δώσουν με αυταπάρνηση και αποφασιστικότητα, αξιοποιώντας τις μεγάλες δυνατότητες που υπάρχουν για υπερκάλυψη των πλάνων τους. Σύμμαχος σ' αυτή τη μάχη είναι η συσσωρευμένη εμπειρία από προηγούμενες Οικονομικές Εξορμήσεις, οι οποίες έχουν αποδείξει ότι οι άνθρωποι του μόχθου με προθυμία ενισχύουν το ΚΚΕ, είτε γιατί συμφωνούν με την πολιτική του πρόταση, είτε γιατί απλώς αναγνωρίζουν και εκτιμούν τη συνέπειά του στον αγώνα για την υπεράσπιση των συμφερόντων τους.

Η πρόσφατη εκλογική μάχη απέδειξε ότι είναι πολύ περισσότεροι αυτοί που προσέγγισαν το ΚΚΕ, με ελπίδα ότι εκεί βρίσκεται η εναλλακτική λύση, η διέξοδος απ' τη δυσβάσταχτη πραγματικότητα που ζουν, το αντίπαλο δέος στο δικομματισμό και στην πολιτική που υπηρετεί τα κέρδη της πλουτοκρατίας. Που του εμπιστεύτηκαν τη δύναμη της ψήφου τους, που δε σκόρπισαν τη δυσαρέσκεια και την οργή τους σε «ανώδυνες», για το αστικό πολιτικό σύστημα και την άρχουσα τάξη που αυτό εκφράζει και υπηρετεί, επιλογές. Και πολύ περισσότεροι είναι αυτοί που ανεξάρτητα αν έκαναν το βήμα να το ενισχύσουν εκλογικά, το εμπιστεύονται πιστεύοντας στην αναγκαιότητα της πολιτικής του δράσης από τη σκοπιά της υπεράσπισης του δίκιου τους. Ολους αυτούς πρέπει να τους ξανασυναντήσουμε. Το πλατύ πολιτικό άνοιγμα που υλοποιήσαμε προεκλογικά πρέπει να πάρει μόνιμα χαρακτηριστικά, να μεγαλώσει κι άλλο, να φτάσουμε σε ακόμα περισσότερους ανθρώπους του μόχθου, να μιλήσουμε μαζί τους για την ανάγκη και οικονομικής ενίσχυσης του ΚΚΕ, η οποία αποτελεί προϋπόθεση για την πολιτική ενδυνάμωσή του, για να ανταποκρίνεται με επάρκεια στα σύνθετα καθήκοντά του και στις αυξημένες απαιτήσεις που ο ίδιος ο λαός έχει απ' αυτό.

Κανένας δισταγμός δεν πρέπει να υπάρχει. Με την ίδια αυτοπεποίθηση που ζητήσαμε την ψήφο να ζητήσουμε και οικονομική ενίσχυση. Και η πιο μικρή συνεισφορά στην Οικονομική Εξόρμηση έχει τεράστια πολιτική σημασία και αξία. Απ' τον κάθε εργάτη και αγρότη, αυτοαπασχολούμενο, απ' τη γυναίκα και τον νέο που δώσαμε μαζί μάχες για την Παιδεία, τη δουλιά με δικαιώματα, που μαζί δουλεύουμε, σπουδάζουμε, που κατοικούμε στην ίδια γειτονιά, στην ίδια πολυκατοικία. Απ' όλους όσους θα δώσουμε μαζί τη μάχη για την υπεράσπιση της Κοινωνικής Ασφάλισης και κάθε άλλη μάχη για όλα εκείνα που απαιτούν οι σύγχρονες ανάγκες μας. Απ' όλους αυτούς ζητάμε να πάρουν το κουπόνι του ΚΚΕ, ακόμα και να το διακινήσουν στο δικό τους κύκλο.

Φέτος η μάχη της Οικονομικής Εξόρμησης συμπίπτει με τα 90χρονα της Μεγάλης Οχτωβριανής Σοσιαλιστικής Επανάστασης και τα 90 χρόνια από την ίδρυση του Κόμματός μας. Η επιτυχία της θα είναι ένας φόρος τιμής σ' αυτές τις σπουδαίες επετείους και στους χιλιάδες αγωνιστές του λαϊκού κινήματος όλ' αυτά τα χρόνια. Συλλογιζόμενοι το φορτίο τους δεν μπορούμε παρά να δεσμευτούμε ότι η Οικονομική Εξόρμηση θα λήξει με υπερκάλυψη των πλάνων. Πλατιά, λοιπόν, στο λαό με την πολιτική μας πρόταση, με το κουπόνι στα χέρια και με τη βεβαιότητα ότι το κάλεσμά μας θα βρει ανταπόκριση.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Κάλυψε το 115% του πλάνου της και συνεχίζει(2013-01-04 00:00:00.0)
Στα μισά της διαδρομής η ΝΕ Σάμου του ΚΚΕ(2012-11-24 00:00:00.0)
Πείσμα και μαχητικότητα για την επίτευξη του στόχου(2009-12-30 00:00:00.0)
Με στόχο την υπερκάλυψη των πλάνων από όλες τις Οργανώσεις(2009-02-01 00:00:00.0)
Με επιταχυνόμενο βήμα(2006-12-17 00:00:00.0)
Σε θέσεις μάχης για δυναμική εκκίνηση!(2004-10-28 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ