Τρίτη 27 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Πρωταγωνιστής η βία

Αλλη μια απόδειξη - ευτυχώς χωρίς τραγικές συνέπειες - είχαμε και αυτή την αγωνιστική, ότι η βία είναι πολυεπίπεδο φαινόμενο. Και η αντιμετώπισή της (μόνο) με κατασταλτικά μέτρα εξυπηρετεί άλλους σκοπούς, όχι πάντως την ουσιαστική αντιμετώπισή της.

Αγνωστοι, έστησαν ενέδρα στο πούλμαν του Πανιωνίου και πέταξαν - μεγάλου μεγέθους - πέτρα, η οποία (αφού έσπασε το τζάμι) βρήκε τον Λίνεν στο στήθος! Ευτυχώς χωρίς σοβαρές συνέπειες (πλην κάποιων θλαστικών τραυμάτων). Επεισόδια (με εμπλοκή της αστυνομίας και χρήση δακρυγόνων) είχαμε και έξω από την Τούμπα. Ανάλογο σκηνικό και στο «Αλκαζάρ», όπου οπαδοί της γηπεδούχου, περίμεναν αυτούς του Παναθηναϊκού.

Στα αγωνιστικά, η ΑΕΚ επανήλθε στην κορυφή. Κέρδισε τον ΟΦΗ 4-0 και εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία (2-2) των «τριφυλλοφόρων» στη Λάρισα. Ο Ολυμπιακός (με το μυαλό στη Λάτσιο) δυσκολεύτηκε αλλά επικράτησε της Βέροιας με 1-0. Σημαντικά «διπλά» για Ατρόμητο, Αστέρα Τρίπολης και Ηρακλή.

Τα αποτελέσματα: Λεβαδειακός - Αρης 2-0, Καλαμαριά - Ατρόμητος 0-2, Εργοτέλης - Αστέρας Τριπ. 0-3, ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 3-1, Ξάνθη - Ηρακλής 0-3. Στη βαθμολογία προπορεύεται η ΑΕΚ με 21 βαθμούς και ακολουθούν Παναθηναϊκός με 20, Ολυμπιακός 18, Αρης 16, Ατρόμητος 16, Αστέρας Τρίπολης 15 κλπ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ