Κυριακή 4 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«902 TV» - «902 ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΑ FM»
Από αύριο το νέο πρόγραμμα

Ανανεωμένο και ενισχυμένο θα είναι από αύριο, Δευτέρα 5 του Νοέμβρη, το πρόγραμμα του «902 TV» και του «902 Αριστερά στα FM».

H τηλεόραση του «902», πιστή στον ενημερωτικό της ρόλο, ανανεώνει την πρωινή ζώνη που μεταδίδεται από τις 7 μέχρι τις 10, ενημερώνοντας για τις πολιτικές εξελίξεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι. Παραμένουν τα τρία δελτία ειδήσεων, το μεσημεριανό, το βραδινό κεντρικό και το μεταμεσονύχτιο. Θα προβάλλονται εκπομπές, όπως το «Πάμε ταξικά», για το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα, δύο ενημερωτικές εκπομπές, οι «Προεκτάσεις» και μια νέα εκπομπή που θα μεταδίδεται κάθε δεύτερη Πέμπτη (έναρξη 8 του Νοέμβρη) για το σοσιαλισμό, εκπομπές για προβλήματα των γυναικών, τις εξελίξεις στην Ευρωπαϊκή Ενωση, τη δραστηριότητα της Βουλής, για διεθνή θέματα και για τον αθλητισμό. Και για την αρχιτεκτονική, τη φωτογραφία, την υγιεινή διατροφή.

Κάθε Δευτέρα θα προβάλλονται ξένες ταινίες σε πρώτη προβολή, ενώ Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή θα μεταδίδονται αυτοτελείς ξένες σειρές. Η αρχή θα γίνει με την προβολή της πολυβραβευμένης πολωνικής παραγωγής «Μέρες αντίστασης». Την Τετάρτη θα μεταδίδεται η σειρά «Κατάσκοπος G23» και θα ακολουθεί η σειρά εποχής «Μαύρα σύννεφα». Σε έξι ωριαία επεισόδια θα προβληθεί η ρωσική σειρά «Πώς δενότανε τ' ατσάλι».

Στον τομέα πολιτισμός - ψυχαγωγία, κάθε Δευτέρα θα μεταδίδεται θεατρική παράσταση με τίτλο «Η λαϊκή απογευματινή». Θα υπάρχει κριτική κινηματογράφου στη νέα «Cine plano», «Πολιτιστικό μαγκαζίνο», ενώ τις Κυριακές θα υπάρχει βραδιά μπαλέτου με παραστάσεις των μπαλέτων Μπολσόι και Κίροφ, και εκπομπή για το ρεμπέτικο και λαϊκό τραγούδι.

Συνεχίζονται οι εκπομπές, «Δεν άνθισαν ματαίως», αφιερωμένη σε προσωπικότητες της Τέχνης και των Γραμμάτων που έφυγαν από τη ζωή αφήνοντας πίσω τους σημαντικό έργο, «Μικροπροοπτική» για την παρουσίαση νέων σκηνοθετών ταινιών μικρού μήκους, το «Εις υγείαν», η εκπομπή για το βιβλίο «Σελίδες γνώσης».

Στον εμπλουτισμό της ενημέρωσης και του περιεχομένου της στοχεύει και ο «902 Αριστερά στα FM» με το νέο του πρόγραμμα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον ενημερωτικό του χαρακτήρα.

Καθιερώνονται πέντε νέες ενημερωτικές εκπομπές για την πληρέστερη ενημέρωση των ακροατών, με μια διαρκή, πλήρη, έγκυρη και με άποψη πληροφόρηση, ενώ κάθε βράδυ από τις 20.30 μέχρι τις 21.00 θα μεταδίδεται η εκπομπή «Τα γεγονότα της μέρας».

Στις εκπομπές για τον πολιτισμό, κάθε Δευτέρα, 21.00 - 22.00, θα μεταδίδεται θέατρο, ενώ θα υπάρχουν και εκπομπές για τη «βιομηχανία» του θεάματος, για το βιβλίο και εκπομπές με όλα τα ήδη της μουσικής. Συνεχίζεται η εκπομπή του Μίλτου Πασχαλίδη «Με καφέ και τσιγάρο» κάθε Σάββατο 12.00 - 13.00, ενώ το νέο πρόγραμμα περιλαμβάνει και τη σατιρική εκπομπή «Ιλαρά και Ερυθρά» που θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο στη 1 το μεσημέρι.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ