Παρασκευή 2 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ»
Προκλήσεις από τη δημοτική αρχή

«Αντιδημοκρατική» και «αυταρχική», χαρακτηρίζει με ανακοίνωσή της η «Συμπαράταξη για την Αθήνα», τη συμπεριφορά του αντιδημάρχου του Δμου Αθήνας Αγγελου Μοσχονά, κατά την προχτεσινή συνεδρίαση του 7ου Δημοτικού Διαμερίσματος της πόλης.

Τα λόγια του αντιδημάρχου είναι ενδεικτικά: «Πριν από λίγους μήνες έγιναν εκλογές και πήραμε την πλειοψηφία στο δήμο, ενώ εσείς είστε μειοψηφία, άρα οι απόψεις και οι θέσεις σας έχουν απορριφθεί και δε δικαιούστε να μιλάτε»(!), είπε απαντώντας στην τοποθέτηση της Κατερίνας Μανιάτη, διαμερισματικής συμβούλου με τη «Συμπαράταξη»! Και τι είχε πει η Κ. Μανιάτη, που οδήγησε σε αυτή την απαράδεκτη απάντηση; Οτι κινδυνεύουν να τσιμεντοποιηθούν και οι τελευταίοι ελεύθεροι χώροι της περιοχής, όπως το Γουδή και τα Κουντουριώτικα.

Η απάντηση αυτή, του Αγγ. Μοσχονά, οδήγησε στην αποχώρηση της διαμερισματικής συμβούλου της «Συμπαράταξης», καθώς και αρκετών παρευρισκόμενων εκπροσώπων Συλλόγων Γονέων και άλλων μαζικών φορέων, που περίμεναν να συζητηθεί το επίκαιρο ζήτημα της σχολικής στέγης στο Διαμέρισμα, που επρόκειτο να θέσει η «Συμπαράταξη». Μάλιστα, την ίδια ώρα, πραγματοποιούνταν παράσταση διαμαρτυρίας, για το θέμα των σχολείων, μπροστά στα γραφεία του 7ου Διαμερίσματος.

Στην ανακοίνωση της η «Συμπαράταξη» «τονίζει προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν πρόκειται να ανεχτεί τον αυταρχισμό και τις αντιδημοκρατικές συμπεριφορές, συμπεριφορές που δεν είναι μεμονωμένα φαινόμενα, αλλά εκφράζουν συγκεκριμένη πολιτική».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ