Κυριακή 4 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΤΖΕΝΤΑ
«... σαν τον σκύλο με τη γάτα»!

Η ισχύς εν τη ενώσει και ο Γιάννης Καλατζόπουλος συναντιέται με την Νανά Νικολάου σε μια κοινή ονειρεμένη παράσταση για παιδιά, αλλά και για όσους αισθάνονται ακόμη παιδιά. Μια παράσταση βασισμένη στο αριστούργημα του Ουίλιαμ Σαίξπηρ. Πρόκειται για την πασίγνωστη και πιο αγαπημένη παγκοσμίως ιστορία αγάπης που γράφτηκε ποτέ! Η ιδιαιτερότητα της θεατρικής παράστασης «Ρωμαίος και Ιουλιέτα - σαν το σκύλο με τη γάτα», παρουσιάζεται στο Θέατρο «Αλέκος Αλεξανδράκης» (πρώην «Ριάλτο»), είναι ότι οι ήρωες δεν είναι άνθρωποι, αλλά «σκύλοι» και «γάτες».

Πρόκειται για ένα πρωτότυπο μιούζικαλ γοητευτικό και διασκεδαστικό. Ενα «cats» για παιδιά, το οποίο το στηρίζουν χορευτικά τέσσερις ταλαντούχοι χορευτές, η Γιώτα Καριώτη, ο Ηλίας Χατζηγεωργίου, η Βάνα Χρηστάκη και ο Πέτρος Φουρνιώτης.

Παίζουν, χορεύουν, αυτοσχεδιάζουν και τραγουδούν οι: Γιάννης Καλατζόπουλος (πατέρας Λαυρέντιος), Μαρία Χατζηιωαννίδου (Παραμάνα), Γιάννης Πολιτάκης (Ρωμαίος), Δημήτρης Καραβιώτης (Μερκούτιος), Βαγγέλης Χαλκιαδάκης (Τυβάλτος) και Νάντια Κοντογιώργη (Ιουλιέτα).

Τη διασκευή του έργου έχει αναλάβει ο Γιάννης Καλαντζόπουλος, τη σκηνοθεσία η Νανά Νικολάου, τα σκηνικά και κοστούμια ο Γιώργος Ασημακόπουλος, τη μουσική ο Γιούρι Στούπελ και τις χορογραφίες η Ελενα Γεροδήμου.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ