Παρασκευή 24 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
ΠΙΕΡΙΑ
Στο ΚΚΕ είναι πιο εύστοχη η ψήφος

Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου στο νομό

Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο Νομό Πιερίας παρουσιάστηκε σε συνέντευξη Τύπου στην Κατερίνη. Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ κοσμούν με την παρουσία τους αγωνιστές και αγωνίστριες που είναι αφιερωμένοι στον αγώνα για τα δικαιώματα της εργατικής τάξης και των άλλων λαϊκών στρωμάτων, των αυτοαπασχολουμένων, της φτωχής αγροτιάς, των μισθωτών επιστημόνων, της προοδευτικής διανόησης. Ιδιαίτερα ευαίσθητοι για τα οξυμένα προβλήματα των νέων και των γυναικών που ανήκουν στα λαϊκά στρώματα. Τα παραπάνω σημείωσε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης ο Γιώργος Χαβατζάς, μέλος του Γραφείου Περιοχής της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Και κάλεσε το λαό του νομού σε υπερψήφιση του ΚΚΕ, σημειώνοντας ότι η ψήφος στο ΚΚΕ είναι η πιο καθαρή καταδίκη του δικομματισμού. Η πιο θαρραλέα απάντηση σε αυτούς που λένε στο λαό ότι δεν υπάρχει λύση, ότι δεν έχουν άλλη επιλογή παρά να διαλέγουν τον ένα από τους δύο, τη ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ. Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι η εύστοχη και πιο χρήσιμη απάντηση ότι υπάρχει άλλος δρόμος για το λαό, που αξίζει να παλέψει γι' αυτόν μαζί με τους κομμουνιστές, μαζί με τους ανθρώπους του μόχθου.

Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ στο Νομό Πιερίας είναι:

- ΚΑΡΓΑΣ Στέλιος, οικοδόμος, μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Σωματείου Οικοδόμων Κατερίνης.

- ΚΟΥΡΙΤΑ Κατερίνα, δασκάλα, γραμματέας Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου Δασκάλων Πιερίας.

- ΠΑΝΤΕΛΙΑΣ Μάρκος, συνταξιούχος ΟΣΕ.

- ΠΑΤΑΡΙΔΟΥ Κασσιανή, ιδιοκτήτρια Φροντιστηρίου Ξένων Γλωσσών, μέλος Διοικητικού Συμβουλίου Ποντιακού Συλλόγου «Παναγία Σουμελά».

- ΡΟΥΤΣΑΣ Κώστας, επαγγελματίας ψυκτικός, πρόεδρος Σωματείου Ψυκτικών Πιερίας.

- ΣΑΒΒΙΔΗΣ Παναγιώτης, συμβασιούχος Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ), γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής Πιερίας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ