Παρασκευή 24 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
ΜΕΣΣΗΝΙΑ
Με αγωνιστές ταγμένους στην υπόθεση του λαού

Σε συνέντευξη Τύπου της ΝΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ, παρουσιάστηκε στην Καλαμάτα το ψηφοδέλτιο του Κόμματος στο νομό.

Σημειώθηκε πως βασικό χαρακτηριστικό του ψηφοδελτίου είναι ότι το απαρτίζουν πολλοί καλοί αγωνιστές, ταγμένοι στην υπόθεση του λαού μας, με ιδιαίτερες ευαισθησίες για τα μεγάλα του προβλήματα, ασυμβίβαστοι με την αντιλαϊκή πολιτική και τους φορείς της.

Συμμετέχουν μέλη και στελέχη του ΚΚΕ, μαζί με δύο συνεργαζόμενους.

Από κοινωνική άποψη, οι υποψήφιοι είναι εργαζόμενοι που πρωτοστατούν στη λαϊκή πάλη και τις διάφορες οργανώσεις και συσπειρώσεις, με το ταξικό αγωνιστικό ρεύμα. Δουλεύουν επί πολλά χρόνια και ακατάπαυστα για να ορθώσει ο λαός το ανάστημά του, να διεκδικήσει το δίκιο του ενωμένος ενάντια σε όλους αυτούς που του στερούν τα δικαιώματά του. Είναι υποψήφιοι που δουλεύουν για τη λαϊκή συμμαχία.

Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ στη Μεσσηνία είναι οι:

1. ΔΙΑΣΑΚΟΣ Νικόλαος του Δαμιανού, 43 ετών, από την Καλαμάτα, οδοντίατρος, πρώην δημοτικός σύμβουλος με τη Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση Καλαμάτας, μέλος του Νομαρχιακού Γραφείου Μεσσηνίας του ΚΚΕ.

2. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Αγγελος του Πέτρου, 30 ετών, από τον Αριστομένη, ιδιωτικός υπάλληλος και γραμματέας του Συνδικάτου Ιδιωτικών Υπαλλήλων, με το ΠΑΜΕ.

3. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ Παναγιώτα του Δημητρίου, 25 ετών, από την Καλαμάτα, καθηγήτρια Ιταλικής Φιλολογίας, μέλος του Νομαρχιακού Γραφείου Μεσσηνίας του ΚΚΕ.

4. ΚΑΤΣΑΣ Αντώνιος του Βασιλείου, 51 ετών, από τη Γλυφάδα Πυλίας, δικηγόρος, συνεργαζόμενος με το ΚΚΕ. Επανειλημμένα υποψήφιος βουλευτής με το Κόμμα, πρώην νομαρχιακός σύμβουλος. Δραστηριοποιείται στο κίνημα για την ειρήνη και τα δημοκρατικά δικαιώματα. Είναι επίτιμος πρόεδρος της «Θεατρικής Διαδρομής».

5. ΚΟΥΚΟΥΜΗΣ Σαράντος του Χρήστου, 56 ετών, από την Κυπαρισσία, δάσκαλος, συνεργαζόμενος με το ΚΚΕ. Δραστηριοποιείται στο ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών.

6. ΚΟΥΤΟΥΜΑΝΟΣ Νικόλαος του Σαράντου, 30 ετών, από την Αλαγονία, τεχνολόγος - γεωπόνος πτυχιούχος του ΤΕΙ Καλαμάτας. Είναι γραμματέας της ΝΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ και νομαρχιακός σύμβουλος.

7. ΤΣΑΠΡΑΛΗΣ Πέτρος του Ηλία, 55 ετών, από τη Δροσιά Δήμου Πεταλιδίου, πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων Μεσσηνίας και μέλος του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας με τη μειοψηφία (ΠΑΜΕ). Είναι μέλος του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ