Παρασκευή 24 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
ΠΑΣΟΚ
Συνεχίζει με «σημαία» τα ομόλογα

Την πολιτική πρόθεση του ΠΑΣΟΚ να πάει μέχρι την κάλπη με τη «σημαία» της δήθεν «κάθαρσης» ανά χείρας για το σκάνδαλο των «δομημένων ομολόγων», επιβεβαίωσε και χτες μιλώντας στην Καρδίτσα ο Γ. Παπανδρέου.

Συντηρώντας την υποκριτική αντιπαράθεση με την κυβέρνηση, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ φιλοδοξεί να κρύψει πίσω από τις προσωπικές επιθέσεις στον πρωθυπουργό την πλήρη σύμπλευση του κόμματός του με τις κοινές στρατηγικές επιδιώξεις της ΝΔ. Ο Γ. Παπανδρέου κατηγόρησε χτες τους κυβερνητικούς αξιωματούχους ότι ήρθαν στην «εξουσία για να βολέψουν και να βολευτούν με τα λεφτά του ελληνικού λαού». Η πάταξη της διαφθοράς, είπε ο Γ. Παπανδρέου, «μετατράπηκε σε ένα ντόμινο αποκαλύψεων για τα σκάνδαλα της ΝΔ», ο πρωθυπουργός, πρόσθεσε ο ίδιος, «αποδείχτηκε ότι ήξερε και συγκάλυπτε».

Ο Γ. Παπανδρέου οξύνοντας τους τόνους της δικομματικής κόντρας ανέφερε ότι «σ' άλλες χώρες υπό το βάρος τέτοιων αποκαλύψεων, ο πρωθυπουργός θα είχε παραιτηθεί προ πολλού». Στο ίδιο μήκος κύματος, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γ. Ραγκούσης ανέφερε ότι «η συντεταγμένη προσπάθεια της απερχόμενης κυβέρνησης Καραμανλή να συγκαλύψει την αλήθεια για το μεγάλο σκάνδαλο των ομολόγων καταρρέει».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ