Τρίτη 3 Ιούλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Στη Γιάννα Αγγελοπούλου ο «Planet»

Στα χέρια της Γιάννας και του Θόδωρου Αγγελόπουλου είναι πλέον ο ραδιοφωνικός σταθμός «Planet». Με χτεσινή τους ανακοίνωση επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες ότι νέοι ιδιοκτήτες του «Planet» είναι η Γιάννα και ο Θ. Αγγελόπουλος.

Σε χτεσινή δήλωσή του το ζεύγος Αγγελόπουλου υπογράμμισε ότι ανέλαβαν την ευθύνη του ραδιοφωνικού σταθμού «Planet». Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι ανέλαβαν την ευθύνη της λειτουργίας του σταθμού στις 26/6/07. Η πρωτοβουλία αυτή, όπως τονίζεται, «αποτελεί συνέχεια της παρουσίας μας στο χώρο των ΜΜΕ».

Το προσύμφωνο χτες κατατέθηκε στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πώληση του σταθμού έγινε σε κυπριακή εταιρεία της Γ. και του Θ. Αγγελόπουλου. Το ζεύγος Αγγελόπουλου, όπως αναφέρεται στο προσύμφωνο, εξαγόρασε τα ποσοστά των μέχρι τώρα ιδιοκτητών του Α. Παύλοβιτς και Γ. Πολυχρονίου έναντι του ποσού των 1 εκατ. 600 χιλ. ευρώ. Το μετοχικό κεφάλαιο του «Planet» θα είναι 2 εκατ. 900 χιλ. ευρώ όσα εκτιμάται ότι είναι τα χρέη. Στο προσύμφωνο αναφέρεται επίσης ότι η εταιρεία των Θ. και Γ. Αγγελοπούλου αναλαμβάνει και όλα τα χρέη προς το Δημόσιο.

Και από τη χτεσινή ανακοίνωσή τους γίνεται καθαρό ότι το ζεύγος Αγγελόπουλου έχει «εισβάλει» στο χώρο των ΜΜΕ με την αγορά του «Ελεύθερου Τύπου» και του «Planet», ενώ όπως είναι φανερό ενδιαφέρονται και για τηλεοπτικό σταθμό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ