Κυριακή 1 Ιούλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ ήδη ξεδιπλώνουν μια σειρά από δραστηριότητες, στο πλαίσιο ενός πλατιού πολιτικού ανοίγματος συζήτησης με το λαό για τα προβλήματά του και την πολιτική του Κόμματος. Πιο συγκεκριμένα:

Σήμερα, Κυριακή

-- Στις 10.30 π.μ. ο Σ. Ζαριανόπουλος, μέλος της ΕΠ της ΚΟΘ, θα περιοδεύσει στο Δήμο Λαχανά.

Αύριο, Δευτέρα

-- Η Λ. Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ, θα επισκεφθεί την Τεχνική Βάση της «Ολυμπιακής Αεροπορίας» και το κεντρικό κτίριο του αεροδρομίου «ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ», στις 9 π.μ.

-- Στις 10 π.μ. αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γιώργο Πέρρο, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, θα επισκεφθεί τους εργαζόμενους στις βιομηχανίες «ΧΑΛΚΟΡ» και «ΕΛ.Β.ΑΛ.».

-- Στη 1 μ.μ. το ραδιοφωνικό σταθμό του Δήμου Αθήνας, «9.84FM», θα επισκεφθεί κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Β. Δημόπουλο, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Στις 4 μ.μ. τον τηλεοπτικό σταθμό «STAR» θα επισκεφθεί αντιπροσωπεία του Κόμματος με επικεφαλής την Αλεξάνδρα Μπαλού, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Συγκέντρωση θα πραγματοποιήσουν οι ετεροδημότες της Καρδίτσας στις 7 μ.μ. στα γραφεία της ΚΟΑ (Κοτοπούλη 11 & Βερανζέρου).

Την Τρίτη 3/7

-- Στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία Δημαρχείου στη Μεταμόρφωση θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση με θέμα τις εκλογές, όπου θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 9.30 π.μ. τους εργαζόμενους του «Α-Β Βασιλόπουλος ΑΕ» στα Σπάτα θα επισκεφτεί ο Αντ. Σκυλλάκος, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στις 10 π.μ. κλιμάκιο του Κόμματος με επικεφαλής τον Δ. Χαρό, θα επισκεφθεί τους εργαζόμενους της επιχείρησης «ΙΡΙΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ Α.Ε.Β.Ε.» στο Κορωπί Αττικής.

-- Στις 10.30 π.μ. το Προσχολικό κέντρο της Τράπεζας Ελλάδας θα επισκεφθεί ο Χρήστος Μπάθας, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Στις 12 μ. αντιπροσωπεία του Κόμματος, με επικεφαλής τον Δ. Αγκαβανάκη, θα επισκεφθεί τους εργαζόμενους στο δημαρχιακό κτίριο Καματερού.

-- Στις 12 μ. τους εργαζόμενους στον ΟΣΕ (Καρόλου) θα επισκεφθεί η Μ. Τσαγκατάκη, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Στις 4 μ.μ. τον τηλεοπτικό σταθμό «ALPHA» θα επισκεφθεί αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Β. Δημόπουλο, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Στις 6 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί περιοδεία στα μαγαζιά της Ν. Ερυθραίας. Θα καταλήξει στην περιοχή Μουρτερό όπου θα γίνει συγκέντρωση κατοίκων. Θα μιλήσει ο Κώστας Μαρκέτης, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Συγκέντρωση στη συνοικία Ν. Ιωνίας «Νέα Κηφισιά», στις 9 μ.μ., με ομιλητή τον Απ. Νάνο, μέλος του Γραφείου της ΝΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ.

Την Τετάρτη 4/7

-- Στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία Λυκόβρυσης θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση με θέμα τις βουλευτικές εκλογές, όπου θα μιλήσει η Ελένη Κατροδαύλη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στα γραφεία της ΚΟΑ (Κοτοπούλη 11 & Βερανζέρου), στις 7 μ.μ., θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση οι ετεροδημότες από τις Κυκλάδες (1ος όροφος) και οι ετεροδημότες από την Κεφαλονιά (6ος όροφος).

-- Στις 6.30 π.μ. ο Κ. Μαρκέτης, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ, θα επισκεφθεί τους εργαζόμενους στο γκαράζ του Δήμου Ιλίου και στις 8 π.μ. τους εργαζόμενους στο δημαρχιακό κτίριο.

-- Στις 8 π.μ. ο Χρήστος Μπάθας, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ θα επισκεφθεί το Ι.Ε.Τ.Α.

-- Στις 11 π.μ. τους εργαζόμενους της εφημερίδας «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ» θα επισκεφθεί κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Χ. Κατσιώτη, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Στις 7 μ.μ. τους εργαζόμενους της εφημερίδας «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ» θα επισκεφθεί κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Πέτρο Αλέπη, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Εκδήλωση της ΝΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ στον Αλμυρό, στις 8 μ.μ., όπου θα παρουσιαστούν οι θέσεις του Κόμματος για το αγροτικό ζήτημα.

-- Συγκέντρωση γυναικών στις 8 μ.μ., στο κέντρο «Θεόφιλος» (πλατεία Ρήγα Φεραίου).

Την Πέμπτη 5/7

-- Στις 8 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στην πλ. Αγίου Θωμά, στο Γουδί, με ομιλητή τον Λ. Παπακωνσταντόπουλο, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Στις 6.30 π.μ. η Αλεξάνδρα Μπαλού, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ, θα επισκεφθεί τους εργαζόμενους των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αθήνας.

-- Στις 10 π.μ. αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γ. Μαυρίκο, μέλος της ΚΕ, θα επισκεφθεί την «COCA COLA - ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ» και θα συζητήσει με τους εργαζόμενους.

Την Παρασκευή 6/7

- Στις 10 π.μ. αντιπροσωπεία του Κόμματος με επικεφαλής τον Λ. Παπακωνσταντόπουλο, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ, θα επισκεφθεί τους εργαζόμενους στο Αυτοματοποιημένο Κέντρο Διαλογής των ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Πλούσια δράση με αιχμή την απεργία(2011-05-07 00:00:00.0)
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ(2008-11-07 00:00:00.0)
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ(2008-09-04 00:00:00.0)
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ(2007-07-08 00:00:00.0)
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ(2007-07-06 00:00:00.0)
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ(2007-06-27 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ