Τετάρτη 13 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ
Πράξη τρίτη

Ο ΠΑΟ φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό στον τρίτο αγώνα του τελικού των πλέι οφ

Πράξη τρίτη σήμερα στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, όπου ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό (18.45 ΝΕΤ) στον τρίτο στη σειρά τελικό των πλέι οφ για την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή. Μέχρι τώρα οι δυο ομάδες μετρούν από μια νίκη και έτσι ψάχνουν για το προβάδισμα που θα τους φέρει κοντά στον τίτλο.

Στο στρατόπεδο των γηπεδούχων, ο τεχνικός Ζέλικο Ομπράντοβιτς δίνει το σύνθημα της νίκης: «Νομίζω ότι και με τη βοήθεια του κόσμου μας θα φτάσουμε στη δεύτερη νίκη. Το ματς στο ΣΕΦ το χάσαμε στις λεπτομέρειες, όμως έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες και είμαι πεπεισμένος ότι θα πάρουμε το ροζ φύλλο του αγώνα. Εύχομαι να γίνει ένα καλό ματς, όπως και τα προηγούμενα, μέσα σε κόσμιο περιβάλλον».

Στην αντίπερα όχθη, ο κόουτς των ερυθρολεύκων, Πίνι Γκέρσον, επισήμανε: «Αναμφίβολα, είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι σε μια καυτή έδρα. Μετά την ισοφάριση στις νίκες έχουμε αυτοπεποίθηση και πιστεύω ότι έχουμε τα ψυχικά αποθέματα, ώστε να φύγουμε με νίκη από το ΟΑΚΑ. Πιστεύω ότι το ματς θα κριθεί στη διάθεση, αλλά και στην ψυχολογία των παικτών. Οποιος κάνει τα λιγότερα λάθη, θα κερδίσει».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ισραηλινός τεχνικός, σε δηλώσεις του σε ραδιόφωνο της χώρας του, έκανε γνωστό ότι και του χρόνου θα είναι στο τιμόνι της ομάδας του Πειραιά.

Χτες σε αγώνα για την τρίτη θέση ο Αρης επικράτησε του Πανιώνιου με 65-57 στο Αλεξάνδρειο παίρνοντας προβάδισμα με 2-1 νίκες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ