Πέμπτη 7 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ΜΑΣ ΓΥΡΝΑΝΕ ΠΙΣΩ στη δεκαετία του '50

Αλέκα Παπαρήγα: Μπροστά στις εκλογές, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ επαγγέλλονται, ακόμα και με τα κριτήρια των αναγκών της δεκαετίας του '50, ξεπερασμένες παροχές. Οι εργαζόμενοι να διεκδικήσουν με τον αγώνα και την ψήφο τους μια ζωή που να ανταποκρίνεται στις πραγματικές σύγχρονες ανάγκες τους

  • Λύσεις υπάρχουν, γιατί υπάρχουν και μέσα και πλούτος να ζήσουμε πολύ καλύτερα. Οι ανάγκες των εργαζομένων δεν ικανοποιούνται γιατί κυβερνάνε τα κόμματα που ενδιαφέρονται να αναπαράγεται και να οξύνεται η εκμετάλλευση. Γι' αυτό η εργατική τάξη και τα άλλα λαϊκά στρώματα πρέπει να βγάλουν συμπεράσματα και να καταγγείλουν τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.
  • Ο πραγματικός εκσυγχρονισμός περνάει πρώτα απ' όλα από την εξασφάλιση του δικαιώματος στη δουλιά, στη λαϊκή στέγη, στην 35ωρη εργασία την εβδομάδα, στις αυξημένες αποδοχές και συντάξεις, στην καθολική δημόσια Κοινωνική Ασφάλιση, στη δωρεάν Παιδεία, Υγεία, Πρόνοια, στη δυνατότητα αναψυχής και διακοπών.
  • Τα έργα που γίνονται απ' τις «γαλάζιες» και «πράσινες» κυβερνήσεις δεν καλύπτουν τις βασικές ανάγκες του λαού. Προτεραιότητες του ΚΚΕ είναι τα έργα που έχουν σχέση με την ύδρευση, τη λαϊκή στέγη, τα αντιπλημμυρικά, τα αντισεισμικά, με τις ακτές.

ΣΕΛ.  6  -  7

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ