Πέμπτη 7 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΠΗΡΑΝ ΦΩΤΙΑ ΤΑ ΜΠΑΤΖΑΚΙΑ ΤΟΥΣ;

Η ΕΙΔΗΣΗ: «Το αποφάσισε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΚΑΙ ΟΧΙ FYROM θα γράφουν τα διαβατήρια των Σκοπιανών» (ο τίτλος στον «ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ»).

Ο ΒΟΛΙΚΟΣ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ: «Η παρουσία του ΛΑΟΣ με αξιώσεις κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης αποτελεί μια ανεξάρτητη μεταβλητή που δεν υπήρχε τουλάχιστον με τη σημερινή δυναμική το 2004. Αποτελεί ένα ερώτημα ωστόσο κατά πόσον πρόκειται για μια πραγματική δυναμική και όχι για έναν κατασκευασμένο "μπαμπούλα" που εξυπηρετεί βολικά σενάρια» (το σχόλιο στην «ΑΥΡΙΑΝΗ»).

ΤΑ «ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ»... «Οπως εκτιμάει η Χαριλάου Τρικούπη η επιλογή του ΚΚΕ (...) αποσκοπεί να προσελκύσει δυσαρεστημένους από το ΠΑΣΟΚ ψηφοφόρους και παράλληλα να ανακόψει το ρεύμα των ψηφοφόρων του ΚΚΕ που στρέφεται στο ΠΑΣΟΚ» (το «ρεπορτάζ» στα «ΝΕΑ»).

ΤΟ ΣΚΟΝΑΚΙ: «Η κ. Διαμαντοπούλου χαρακτήρισε το ΚΚΕ συντηρητικό κόμμα που δεν μπορεί να συλλάβει τα μηνύματα της εποχής (...) ο ευρωβουλευτής του ΣΥΝ Δ. Παπαδημούλης είπε ότι η ηγεσία του ΚΚΕ καταφεύγει στη γνώριμη σταλινική μέθοδο λάσπης και της συκοφαντίας, χαρακτηρίζοντάς το συντηρητικό, αποστεωμένο, οπισθοδρομικό και σταλινικό. Για πολιτικές σκοπιμότητες του ΚΚΕ μίλησε και ο Π. Λαφαζάνης» (οι καταγραφές στο «ΕΘΝΟΣ»).

ΚΑΙ Η ΕΥΘΥΜΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ: «Ο πατέρας μας ήταν σταλινικός, γεγονός που ίσως οφειλόταν σε κακοήθη όγκο στον εγκέφαλο, ο οποίος απ' όσο γνωρίζω δε διεγνώσθη ποτέ (...) εμείς τα παιδιά βγήκαμε ροδαλά, χορευτικά και ελαφρώς αγαθά» (η Σώτη Τριανταφύλλου στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ»).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ