Τετάρτη 6 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
3η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
Σταθμός στη δράση του ταξικού κινήματος

Στις 16 και 17 Ιούνη οι εργασίες. Στις 9 Ιούνη η κεντρική σύσκεψη της Γραμματείας Αθήνας

Η αφίσα του ΠΑΜΕ για την 3η Συνδιάσκεψη
Η αφίσα του ΠΑΜΕ για την 3η Συνδιάσκεψη
Στις 16 και 17 του Ιούνη, η καρδιά της εργατικής τάξης θα χτυπάει στην Αθήνα, στην 3η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΠΑΜΕ. Εκεί όπου 600 συνδικαλιστές αντιπρόσωποι απ' όλη τη χώρα, που αυτές τις μέρες αναδεικνύονται από τις πλατιές συσκέψεις των τοπικών και κλαδικών Γραμματειών του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου, θα εξετάσουν τις εξελίξεις και τα προβλήματα των εργαζομένων, την πείρα που αποκόμισε το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα από την πάλη που αναπτύχθηκε, καθώς και το πρόγραμμα δράσης του ΠΑΜΕ.

Οπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Εκτελεστική Γραμματεία, η 3η Συνδιάσκεψη «είναι σημαντικό γεγονός για την εργατική τάξη της χώρας μας. Οι αποφάσεις που θα παρθούν θα δώσουν ώθηση στην οργάνωση των εργαζομένων και στην ενδυνάμωση της πάλης ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές των κομμάτων του δικομματισμού και του κεφαλαίου».

Οι διήμερες εργασίες της Συνδιάσκεψης θα γίνουν στο ξενοδοχείο «Νοβοτέλ» και θα ξεκινήσουν στις 9 το πρωί του Σαββάτου. Δεκάδες εκπρόσωποι συνδικαλιστικών οργανώσεων απ' όλο τον κόσμο έχουν προσκληθεί και θα παρακολουθήσουν τη Συνδιάσκεψη. Στο δρόμο για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη, η Γραμματεία Αθήνας του ΠΑΜΕ διοργανώνει την κεντρική σύσκεψη το Σάββατο 9 Ιούνη, στις 10 π.μ., στο ξενοδοχείο «Τιτάνια». Η Γραμματεία Πειραιά, την Τετάρτη 13/6, στις 6.30 μ.μ., στο ΕΚΠ. Επίσης, η κεντρική Παμπατραϊκή Συνδιάσκεψη του ΠΑΜΕ θα γίνει στις 11/6 (6.30 μ.μ., Μέγαρο Λόγου και Τέχνης).

Συσκέψεις διοργανώνουν σήμερα:

  • Ο Σύνδεσμος Ξενοδοχοϋπαλλήλων και το Συνδικάτο Επισιτισμού (11 π.μ. και 5.30 μ.μ., στα γραφεία του Συνδικάτου Επισιτισμού, Γλάδστωνος 3, Στοά Φέξη)
  • Οι καθαρίστριες στα ιδιωτικά συνεργεία, οι οδοντοτεχνίτες και οι ιδιωτικοί υπάλληλοι (6.30 μ.μ., ΕΚΑ).
  • Οι εργαζόμενοι στους ΟΤΑ (6 μ.μ., Συνδικάτο Οικοδόμων).
  • Η «Ναυτεργατική Συνδικαλιστική Κίνηση» (11 π.μ., αίθουσα ΠΕΜΕΝ).

Επίσης, στις 8/6, το Αγωνιστικό Μέτωπο Εργαζομένων στα ΜΜΕ (6 μ.μ., αίθουσα Λογιστών «Ναπολέων Σουκατζίδης», Κάνιγγος 27, 5ος όροφος).

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Στη μάχη σε όλη τη χώρα για την επιτυχία της απεργίας(12/11/2016)
Συνεχίζονται οι συσκέψεις(23/6/2011)
Συνεχίζονται οι συσκέψεις(22/6/2011)
Κορυφώνεται η προετοιμασία(20/10/2007)
Αύριο η σύσκεψη της Γραμματείας Αθήνας(8/6/2007)
Πλατύ άνοιγμα και συσκέψεις(31/5/2007)

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org