Κυριακή 3 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Προεκλογικές δραστηριότητες της ΚΝΕ

Την Τρίτη στο Περιστέρι ο Γραμματέας του ΚΣ της Οργάνωσης, Γιάννης Πρωτούλης

Περιοδείες αύριο Δευτέρα:

- Στο Οικονομικό της Νομικής, στις 12 το μεσημέρι, θα περιοδεύσει η Ζωή Μπαρίτα, μέλος της Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου του ΚΣ της ΚΝΕ.

- Στη Σχολή Γραφικών Τεχνών και Καλλιτεχνικών Σπουδών (ΣΓΤΚΣ) και στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ) του ΤΕΙ Αθήνας, στις 12 το μεσημέρι, ο Γιώργος Τζαβάρας, μέλος του Γραφείου της Οργάνωσης ΤΕΙ Λεκανοπεδίου της ΚΝΕ.

- Στο Νυχτερινό Σχολείο της πλατείας Βάθης, στις 6.30 μ.μ., ο Σκόρδος Δημήτρης, μέλος του Γραφείου του ΣΠ Αθήνας της ΚΝΕ.

- Στο ΤΕΙ Θήβας, στις 5 μ.μ., ο Γιάννης Κλεφτογιάννης, μέλος του Γραφείου του ΣΠ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας της ΚΝΕ.

- Στο Νυχτερινό Γυμνάσιο και Νυχτερινό ΕΛ Λαμίας, στις 6.30 μ.μ., ο Χάρης Μιχαλάκης, μέλος του ΣΠ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας της ΚΝΕ.

Την Τρίτη 5/6:

- Στο Περιστέρι (πλατεία Δέγλερη και γήπεδα Χωράφας), στις 8 μ.μ., ο Γιάννης Πρωτούλης, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ.

- Στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, στις 12 το μεσημέρι, ο Τεύκρος Παντελόγλου, μέλος του Γραφείου Σπουδάζουσας Αθήνας της ΚΝΕ.

- Στο Πάντειο, στις 12 το μεσημέρι, ο Γιάννης Παγανέλης, μέλος του Γραφείου Σπουδάζουσας Αθήνας της ΚΝΕ.

- Στα ΤΕΦΑΑ, στις 12 το μεσημέρι, ο Σταύρος Στούγιος, μέλος του Γραφείου Σπουδάζουσας Αθήνας της ΚΝΕ.

- Στη Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας - Πρόνοιας του ΤΕΙ Αθήνας, στις 12 το μεσημέρι, ο Κώστας Μπορμπότης, μέλος της Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου του ΚΣ της ΚΝΕ.

- Στα ΤΕΕ Θήβας στις 11 π.μ., στο ΤΕΙ της πόλης στις 5 μ.μ. και στα νυχτερινά σχολεία στις 7 μ.μ., ο Θοδωρής Λιάππης, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

- Στην Αρτάκη Εύβοιας, σε στέκια νεολαίας και εμπορικά καταστήματα στις 8 μ.μ., ο Νίκος Καραγιάννης, μέλος του ΣΠ Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας της ΚΝΕ.

Προφεστιβαλικές εκδηλώσεις

-- Τη Δευτέρα 4/6, στον ΟΑΕΔ Πάτρας, στις 9 π.μ., εκδήλωση διοργανώνει ο Εργατικός Τομέας Πάτρας της ΚΝΕ.

-- Την Τρίτη 5/6, στην Καλαμάτα, στο Τμήμα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στις 7.30 μ.μ., με θέμα: «Κριτική και συμπεράσματα από το βιβλίο ιστορίας της ΣΤ' Δημοτικού». Θα μιλήσει ο δάσκαλος Μπάμπης Χαραλαμπόπουλος.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org