Κυριακή 3 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δραστηριότητες Κομματικών Οργανώσεων του ΚΚΕ

Οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ ήδη ξεδιπλώνουν μια σειρά δραστηριότητες, στο πλαίσιο ενός πλατιού πολιτικού ανοίγματος συζήτησης με το λαό για τα προβλήματά του και την πολιτική του Κόμματος. Πιο συγκεκριμένα:

Αύριο Δευτέρα

-- Στις 7.30 μ.μ., σε συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Χαλκηδόνας (Γρ. Λαμπράκη 8 και Αγ. Αναργύρων) θα μιλήσει ο Γιώργος Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ., στην πλατεία Αγ. Ελεούσας, Αιγάλεω, θα μιλήσει ο Αντώνης Σκυλλάκος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής.

-- Στις 12 μ. στο ξενοδοχείο ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΑΛΛΑΣ, στη Βουλιαγμένη, θα περιοδεύσει η Μαρία Τσαγκατάκη, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Τους εργαζόμενους της εταιρείας Αφοι ΣΑΡΑΚΑΚΗ ΑΕ (Λ. Αθηνών) θα επισκεφθεί ο Θανάσης Κοτρώνης, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Στις 7 μ.μ. ο βουλευτής του ΚΚΕ Αγγ. Τζέκης θα περιοδεύσει στους πλημμυροπαθείς στα χωριά Μελισσουργός, Απολλωνία, Μάδυτο.

-- Σύσκεψη στα Λιμενάρια της Θάσου με ομιλητή τον Δ. Ζαχαριάδη, γραμματέα της ΝΕ Καβάλας του ΚΚΕ.

-- Πολιτική συγκέντρωση με θέμα «Οι συνέπειες από την Κοινή Αγροτική Πολιτική και οι θέσεις του ΚΚΕ» οργανώνει η ΚΟ Βελβενδού Κοζάνης του ΚΚΕ, στις 9 το βράδυ στην Κεντρική Πλατεία Βελβενδού. Θα μιλήσει ο Γιάννης Πατάκης στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Στις 9.30 π.μ., στα δημοτικά σχολεία του Κεντρικού Πειραιά, θα πραγματοποιήσει η Ελπίδα Παντελάκη, βουλευτής στην Α' Πειραιά και δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Πειραιά.

-- Συγκέντρωση της ΚΟ Πειραϊκής Χερσονήσου, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα του Α' Δημοτικού Διαμερίσματος, με ομιλήτρια την Ελπίδα Παντελάκη.

-- Συγκέντρωση της ΚΟ Καθηγητών στις 7 μ.μ., στα γραφεία της ΚΟΠ (Καραΐσκου 119). Θα μιλήσει η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΠ.

-- Τα έργα εκτροπής του Αχελώου στο εργοτάξιο της Δρακότρυπας Καρδίτσας, επισκέπτεται στις 7 π.μ. ο Τ. Τσιόγκας, βουλευτής του ΚΚΕ και στις 10.30 π.μ. θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Την Τρίτη 5/6

-- Στη 1 μ.μ. τους εργαζόμενους του ξενοδοχείου GRAND RESORT LAGONISSI θα επισκεφθεί ο Ορέστης Κολοζώφ, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής.

-- Τα δημοτικά σχολεία της Ν. Ιωνίας θα επισκεφθεί ο Πέτρος Αλέπης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Στις 9 π.μ. στο Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας (ΤΕΟ) θα περιοδεύσει κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Δ. Αγκαβανάκη.

-- Σε συγκέντρωση, στις 8.30 μ.μ., στη Μεγαλόπολη (καφενείο Παπαϊωάννου) θα μιλήσει ο Ν. Γόντικας, μέλος του Γραφείου της ΚΟ Πελοποννήσου.

-- Περιοδεία στις 9 π.μ., στα Δικαστήρια Πειραιά (Σκουζέ) θα πραγματοποιήσει η Ελπίδα Παντελάκη, βουλευτής του ΚΚΕ και δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Πειραιά.

-- Περιοδεία στις 9.30 π.μ., στα συνεργεία της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης που εργάζονται στα Ναυπηγεία Ελευσίνας, θα πραγματοποιήσει ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ και του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΠ.

-- Συγκέντρωση της ΚΟ Ν. Φαλήρου, στις 7.30 μ.μ., στο πεζοδρόμιο των οδών Ειρήνη και Σμολένσκι, με ομιλήτρια την Ελπίδα Παντελάκη, βουλευτή του ΚΚΕ και δημοτική σύμβουλο στο Δήμο Πειραιά.

-- Περιοδεία σε σχολεία της Θάσου αντιπροσωπείας με επικεφαλής τον Δ. Ζαχαριάδη, γραμματέα της ΝΕ Καβάλας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ