Κυριακή 3 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
Μικρές σελίδες

Η Ονειρία «χάνει» τη φωνή της με ανεξήγητο τρόπο και ο αδελφός της, ο Ρωμανός, με τη φίλη του Βαλλεντίνα περνάνε όχι μια, αλλά πολλές περιπέτειες, προκειμένου να λύσουν το γρίφο, για να αποκτήσει ξανά η Ονειρία την ...ονειρεμένη φωνή της. Στην ιστορία εμπλέκονται η μάγισσα Φάλτσα, η βασίλισσα Οκτάβα, ο άρχοντας του Ρέκβιεμ και άλλα «μουσικά» πρόσωπα και τοπία, όπως η πολιτεία του Σολφέζ, η κοιλάδα της Πρίμα - Βίστα, το μοναστήρι του Ορατόριουμ, η αποικία των Αμανέδων...

Πρόκειται για ένα παραμύθι «βυθισμένο» στον μαγικό κόσμο της μουσικής, μια καλοδουλεμένη συγγραφική «σύνθεση» που θα συναρπάσσει μικρούς και μεγάλους. Ερχεται από την πρωτοεμφανιζόμενη συγγραφέα Πέρσα Σούκα και αυτός της ο «προσανατολισμός» δεν είναι διόλου τυχαίος, μιας και μεγάλωσε σε οικογένεια «δεμένη» με τη μουσική (είναι κόρη του μουσικοσυνθέτη Τάκη Σούκα), με σπουδές στο πιάνο, τη φωνητική και απόφοιτη Δραματικής Σχολής.

Το ευρηματικό και γεμάτο ανατροπές παραμύθι, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ», με τον τίτλο «Musicarton - Ο Ρωμανός και το Μυστήριο της Ονειρίας» και (φυσικά!) συνοδεύεται από μουσικό CD που πλαισιώνει τα γραφόμενα!


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ