Τρίτη 27 Μάρτη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΑΙΔΕΙΑ
Εκδηλώσεις

-- Το ΣΠ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης της ΚΝΕ, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Για την επιστήμη του δικαίου και τη διδασκαλία της στα ΑΕΙ», σήμερα Τρίτη, 6 μ.μ., στο αμφιθέατρο της Νέας Νομικής και ομιλήτρια την Ζωή Μπαρίτα, μέλος της ΚΟΕ του ΚΣ της ΚΝΕ.

-- Η ΚΟΒ Νοτίων συνοικιών Ηρακλείου Κρήτης του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Οι εξελίξεις στην Εκπαίδευση - Τι Παιδεία θέλουμε», αύριο Τετάρτη, 7 μ.μ., στην αίθουσα του Τιμίου Σταυρού (περιοχή Πάνω Φορτέτσας).

-- Η ΤΟ ΤΕΙ Χαλκίδας της ΚΝΕ, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Οι αγώνες του φοιτητικού κινήματος - Συμπεράσματα και προοπτική τους», αύριο Τετάρτη, 12 το μεσημέρι, στο μεγάλο αμφιθέατρο του ιδρύματος.

-- Η ΝΟ Σπουδάζουσας Κοζάνης της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Η εμπειρία του φοιτητικού κινήματος και η συνέχεια της πάλης», αύριο Τετάρτη, 1 μ.μ., στο ΤΕΙ Κοζάνης.

-- Η ΤΟ Σπουδάζουσας Σερρών της ΚΝΕ, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις στην ανώτατη εκπαίδευση και η πρόταση του ΚΚΕ», αύριο Τετάρτη, 1 μ.μ., στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Σερρών.

-- Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Ηλιούπολης «Αγ. Κωνσταντίνος», «Πρόοδος» και «Αλληλεγγύη», διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα: «Πολιτισμός και Παιδεία», αύριο Τετάρτη, 6.30 μ.μ., στην αίθουσα θεάτρου του Δημαρχείου. Θα μιλήσουν: Φ. Βώρος εκπαιδευτικός, διδάκτωρ φιλοσοφίας, Π. Γεωργιάδης, γενικός γραμματέας της ΠΟΣΔΕΠ και Ε. Μελά, χαράκτης - ζωγράφος και πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών.

-- Ο Σύλλογος Γυναικών Καλλιθέας, διοργανώνει εκδήλωση αύριο Τετάρτη, 6.30 μ.μ., στο δημαρχείο. Θα μιλήσουν: Δήμος Μπαρτζώκας, καθηγητή του ΕΜΠ, Μαργαρίτα Κουσαθανά, δρ. Χημείας και Δώρα Μόσχου, ιστορικός και μέλος του ΔΣ της ΟΓΕ.

-- Ο Σύλλογος Γονέων 1ου Γυμνασίου Ρεθύμνου, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Οι προωθούμενες αλλαγές στην εκπαίδευση και οι θέσεις της ΑΣΓΜΕ», αύριο Τετάρτη, 7 μ.μ., στο κλειστό γυμναστήριο του σχολείου. Θα μιλήσει η Βάνα Τζιαντζή, πρόεδρος της ΑΣΓΜΕ.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org