Πέμπτη 25 Γενάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Βραβεία θεατρικού έργου

Από το Τμήμα Θεάτρου του υπουργείου Πολιτισμού ανακοινώνεται ότι στους διαγωνισμούς Κρατικών Βραβείων Θεατρικών Εργων έτους 2006 απονέμονται τα εξής βραβεία:

Στο διαγωνισμό θεατρικού έργου: Α΄ Βραβείο στον Παναγιώτη Τουρτουρόπουλο για το έργο του «Ωρα του Απιέναι» (9.000 ευρώ). Β΄ Βραβείο από κοινού στους: Θανάση Παπαθανασόπουλο για το έργο του «Ιώβ» και Νικόλαο Κ. Μπακογιάννη για το έργο του «Στρατοκράτες» (5.000 ευρώ). Γ΄ Βραβείο στην Αμαλία Αλειφέρη, για το έργο της «Αχνιστό φρικασέ και κόκκινα γοβάκια» (3.000 ευρώ).

Στο διαγωνισμό για νέους συγγραφείς: Β΄ Βραβείο στη Βεατρίκη Μαγρίζου για το έργο της «Η τελευταία βελονιά» (5.000 ευρώ). Γ΄ Βραβείο στην Ανέλλη Ξηρογιάννη για το έργο της «bed» (3.000 ευρώ).

Στο διαγωνισμό θεατρικού έργου για παιδιά: Α΄ Βραβείο στη Δήμητρα Γιαννουλάτου για το έργο της «Θα μου χαρίσεις το καπέλο σου;» (8.000). Β΄ Βραβείο στο Νίκο Καμτσή για το έργο του «Στα βουνά της γης ένα πουλί» (5.000). Γ΄ Βραβείο στην Ερυφίλλη Λέκκα για το έργο της: «Ενα μπουκέτο αστέρια...» (3.000).


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org