Παρασκευή 19 Γενάρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ
Αυτό που ήθελε...

Την πρόκρισή του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης εξασφάλισε χτες ο Αρης μετά τη σημαντική νίκη επί της Μπενετόν Τρεβίζο με 65-60. Πλέον οι «κίτρινοι» μπορούν να ελπίζουν ακόμα και στην κατάκτηση της τρίτης θέσης.

  • Σκεπτικισμό ενόψει της συνέχειας, που σίγουρα θα είναι και πιο δύσκολη, έχει προκαλέσει στον Ολυμπιακό η ήττα από την Εφές Πίλσεν, αλλά και η κακή εμφάνιση. Οι ενέργειες των οπαδών να φωνάζουν το όνομα του τιμωρημένου από την ΚΑΕ Σχορτσιανίτη, θέλοντας να πικάρουν τον Πίνι Γκέρσον, οι αποδοκιμασίες, στο τέλος, δείχνουν ότι οι ασκοί του Αιόλου έχουν ανοίξει στο λιμάνι. Οι κακές εμφανίσεις της ομάδας τον τελευταίο καιρό (Λε Μαν, ΠΑΟΚ), παρά το γεγονός ότι είχε πάρει τη νίκη, ήταν το μήνυμα για το τι θα ακολουθούσε. Και τα χειρότερα φαίνεται να ήρθαν... Από την πλευρά του ο Γκέρσον ανέλαβε πλήρως την ευθύνη της ήττας, ωστόσο επισήμανε ότι οι παίκτες του θα μπορούσαν να δώσουν κάτι παραπάνω. «Πιστεύω ότι ακόμη και με πέντε κώνους να παίζαμε σήμερα, δε θα πετυχαίναμε περισσότερους πόντους», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισραηλινός τεχνικός, που ζήτησε ψυχραιμία απ' όλους τη δεδομένη στιγμή.
  • Αντίθετα στον Παναθηναϊκό τα πράγματα δείχνουν να είναι καλύτερα, παρά το γεγονός ότι η ομάδα γεύτηκε για πρώτη φορά φέτος την ήττα από τη συνήθη ύποπτο γι' αυτό Μάλαγα (δυο φορές τον είχε νικήσει πέρσι). Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν έδειξε να προβληματίζεται, τονίζοντας ότι μια ήττα δε σβήνει το γεγονός ότι οι παίκτες κατάφεραν τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε να έχουν εξασφαλισμένη την πρωτιά στον όμιλο.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ