Παρασκευή 24 Νοέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ «ΑΤΥΧΗΜΑ»: Από καθαρή τύχη γλίτωσε χτες στο εργοτάξιο του «Μινιόν» ο ρουμάνικης καταγωγής καλουπατζής Ρομπέρτ Λιόντος, 47 ετών, όταν στην προσπάθειά του να δέσει ένα μεγάλο καλούπι αυτό έπεσε και τον πλάκωσε. Ο εργάτης μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ με κατάγματα. Εκπρόσωποι του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας αμέσως έκαναν παρέμβαση στο χώρο.

ΕΣΠΗΤ: Ξεκινάνε σήμερα και ολοκληρώνονται αύριο (9 π.μ. έως τις 8 μ.μ., στα γραφεία της Ενωσης, Βαλαωρίτου 9, 6ος όροφος) οι αρχαιρεσίες στην Ενωση Συντακτών Περιοδικού - Ηλεκτρονικού Τύπου (ΕΣΠΗΤ). Η «Δημοσιογραφική Αγωνιστική Συνεργασία» (ΔΑΣ) καλεί σε στήριξη του ψηφοδελτίου της, που παλεύει μέσα από τις γραμμές του ΠΑΜΕ. Στο ψηφοδέλτιο, το οποίο στηρίζει το Αγωνιστικό Μέτωπο Εργαζομένων ΜΜΕ, συμμετέχουν οι Γκομούζα Ιωάννα, Μανταλβάνου Χριστιάνα και Καρβούνη Μαργαρίτα.

ΝΑΟΥΣΑ: Παράσταση διαμαρτυρίας στη διοίκηση του ΙΚΑ στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του ΕΚ Νάουσας, απολυμένων των «Κλωστηρίων Β» και της «Τρικολάν», με αίτημα να δοθεί η οικονομική ενίσχυση, που είχε υποσχεθεί η κυβέρνηση.

ΧΑΛΚΙΔΑ: Σύσκεψη σωματείων και συνδικαλιστών, προκειμένου να εκφραστεί έμπρακτα η αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων της ΙΝΤΕΑΛ ΣΤΑΝΤΑΡΝΤ ενάντια στις απολύσεις συναδέλφων τους, έγινε την περασμένη Τρίτη έξω από το χώρο του εργοστασίου, παρά την προσπάθεια της εργοδοσίας να την αποτρέψει.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ