Μπουμπουλίνας και Δεληγιάννη «κουκουλοφόροι», συνεννοούνται με ασφαλίτικο αυτοκίνητο σε περιοχή που υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας(διακρίνεται η κορδέλα της αστυνομίας) |
Λίγη ώρα μετά, έγιναν όσα διαβάζετε στα υπόλοιπα ρεπορτάζ, καθώς, για μια ακόμη φορά, ξεδιπλώθηκαν κάποια επεισόδια βίαιης αντιπαράθεσης των «γνωστών - αγνώστων» με τις δυνάμεις καταστολής. Τούτη τη φορά, όμως, πέρα απ' το γεγονός ότι όλ' αυτά αφορούσαν στην 33η επέτειο του Πολυτεχνείου - και την όποια απόπειρα προβοκαρίσματός της - έχουν άμεση σχέση και με το σοβαρό τραυματισμό ενός νέου ανθρώπου, όπως και με τις όποιες εξελίξεις το γεγονός αυτό, ενδεχομένως, πυροδοτήσει από δω και πέρα.
Ετσι ή αλλιώς, πάντως, το συγκεκριμένο γεγονός - όπως καταγράφεται κι απ' τη μαρτυρία των συντακτών του «Ρ» - έρχεται να προσθέσει άλλη μια μαρτυρία - απόδειξη των «περίεργων» διασυνδέσεων και διαπλοκών των κύκλων των λεγομένων «γνωστών - αγνώστων» με τους μηχανισμούς καταστολής.