Σάββατο 4 Σεπτέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Φθινοπωρινές εκδηλώσεις δήμων

Ξεκίνησαν, στο "Θέατρο Ρεματιάς",οι εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Σεπτέμβρη '99, που οργανώνει το Κέντρο Νεότητας του Δήμου Χαλανδρίου. Αύριο, παρουσιάζεται το σαιξπηρικό "Χειμωνιάτικο παραμύθι" από το Θεσσαλικό Θέατρο.Στις 7/9 η "Θεατρική Εξοδος Αιγαίου" παρουσιάζει τη "Μήδεια" του Ευριπίδη.Στις 8/9 συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου.Το υπόλοιπο πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής: "Κοριολανός" του Σαίξπηρ από το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας (11/9), "Ο ψεύτης" του Γκολντόνι από το "Θεατροδρόμιο" (15/9), συναυλία με τον Κωνσταντίνο Βήτα (16/9), αφιέρωμα στο λαϊκό και έντεχνο ελληνικό τραγούδι με τους Γιάννη Θωμόπουλο και Μαρίνα Τσουρέ (17/9), Συναυλία με τον Βασίλη Καζούλη (18/9), συναυλία με τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Πειραιά,με διεύθυνση Ραφαήλ Πυλαρινού (19/9) και του συγκροτήματος "Μεταίχμιο" (22/9).

  • Ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις οργανώνει από σήμερα μέχρι τις 10/10 το Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αγίου Δημητρίου. Το "Πολιτιστικό Φθινόπωρο" αρχίζει σήμερα (8μμ) στο θέατρο "Μ. Μερκούρη" (Αγ. Δημητρίου 55), με "Το Κάστρο της Ωριάς" του Γ. Θεοτοκά, από το θεατρικό εργαστήρι του δήμου. Η παράσταση θα επαναληφθεί αύριο και στις 11, 12, 15/9. Στις 6/9 στο Γήπεδο της 25ης Μαρτίου παράσταση κουκλοθεάτρου θα δώσει η Χρυσούλα Αλεξίου. 11/9 (9μμ) συναυλία της Θεοδοσίας Τσάτσου. 16/9 Καραγκιόζης με τον Ευγένιο Σπαθάρη. 17/9 συναυλία της ορχήστρας "Ευήκοος" και στις 18/9 εκδήλωση του συλλόγου "Αναγέννηση", στο θέατρο Πεισιστράτου. 18/9 εκδήλωση και του συλλόγου "Αρκάδες" στο πάρκο Ελ. Βενιζέλου. 19/9 στην πλατεία Ζαλόγγου, θέατρο του δρόμου με τους "Μπουφόνους". 22/9 παράσταση Καραγκιόζη από το θίασο "Ιάσων" και 24/9 θέατρο - μουσική - έκθεση βιβλίου από το σύλλογο "Πήγασος", στο θέατρο Πεισιστράτους. 26/9 ροκ συγκροτήματα στο πάρκο Ε. Βενιζέλου. 27/9 "Μήδεια" του Μποστ από ομάδα θεάτρου του Πνευματικού Κέντρου του δήμου Αγ. Παρασκευής, στην πλατεία Παναγούλη. 29/9 μαριονέτες από το θέατρο Γκότση, στον πεζόδρομο Αλκινόου. 1/10 αφιέρωμα στον ΕΣΥΝ. 2/10 παραδοσιακό μουσικό σεργιάνι "οι δρόμοι του Πάνα" και 3/10 συναυλία του Γιάννη Λεμπέση αφιερωμένη στον Β. Τσιτσάνη (πλ. Παναγούλη). 6/10 συναυλία της Μεικτής Χορωδίας του Καλλιτεχνικού Οργανισμού με τη Φιλαρμονική του Δήμου Ηλιούπολης (θέατρο Πεισιστράτους). 8/10 συναυλία της Ευρωπαϊκής Χορωδίας του Αγ. Δημητρίου και της Παιδικής Χορωδίας του δημοτικού ωδείου (πλ. Αγ. Δημητρίου). 9, 10/10 εκδηλώσεις του συλλόγου Κρητών (πάρκο Ε. Βενιζέλου).
  • Εκδηλώσεις για παιδιά οργανώνει και θα παρουσιάζει μέχρι τις 12/9 το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Καλλιθέας. Το Παιδικό Στέκι στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου, στις Τζιτζιφιές, παρουσιάζει Καραγκιόζη, παραμυθοθέατρο, κουκλοθέατρο, μαριονέτες, παιχνίδια με μουσική, ζωγραφική, πηλό κ.ά, καθημερινά 6-10 μμ.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ