Τρίτη 20 Ιούλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Διαρροές...

ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ πήραν, στα κυριακάτικα φύλλα, οι "διαρροές" περί απλόχερων φορολογικών ελαφρύνσεων, που σχεδιάζει, σκέπτεται, συλλογίζεται, ονειρεύεται, οραματίζεται ή ποιος ξέρει τι άλλο κάνει η κυβέρνηση...

Βαρύγδουπα νούμερα (220 δισεκατομμύρια, 180 δισεκατομμύρια) διάνθισαν την όλη προσπάθεια, που θεωρούνται αξιόπιστα όσο τίποτα, αφού προέρχονται "από διασταυρωμένες πηγές" του υπουργείου Εθνικής Οικονομίας.

Μοιάζουν, τελικά, κάπως αστείοι οι έχοντες την ευθύνη των "επικοινωνιακών" του ΠΑΣΟΚ, προσπαθώντας να βολέψουν και πορεία προς την ΟΝΕ και φιλολαϊκή πολιτική, ενόψει, φυσικά, των επικείμενων εκλογών.

Απόδειξη τούτου, το περίφημο σενάριο περί ...παροχών σε δόσεις, όπου η πρώτη θα καταβληθεί το 2000 και η δεύτερη το 2001, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί, όπως λένε, ο προϋπολογισμός την κρίσιμη χρονιά για την ΟΝΕ!

Λένε που λένε ψέματα και δε θα δώσουν φράγκο, δεν μπορούν τουλάχιστον να το κάνουν με στιλ; Είναι σαν να κερνάς μια παρέα κρασί και στη συνέχεια να ζητάς από τον ταβερνιάρη να σου κάνει ...διακανονισμό για την αποπληρωμή του κεράσματος.

ΠΑΡΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ όσοι λυπήθηκαν για τον αποκλεισμό της Εθνικής Ανδρών στο Μπάσκετ από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, από την πορεία της Εθνικής Νέων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, που δείχνει ότι έχει πολύ μέλλον...

Θα κάνει, άραγε, τίποτε η πολιτεία, ώστε αυτοί οι παίχτες, να ...παίξουν κάποτε και στο ελληνικό πρωτάθλημα, χωρίς να είναι αλλαγές Αμερικανών με ιρλανδικά διαβατήρια, Αφρικανών με γαλλικά και διάφορων άλλων "Κοινοτικών" ή μη παιχτών;

Η, μήπως, θα περιμένει και θα αφήσει τα πάντα στις ...δυνάμεις της αγοράς; Γιατί αυτή είναι ως τα τώρα η τακτική της, με αποτέλεσμα μετά να πέφτει σε ...σκεπτικισμό για την πορεία της ελληνικής καλαθοσφαίρισης.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ