Παρασκευή 14 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Στα μονοπάτια της μουσικής
  • Σήμερα και αύριο (10.30μμ), οι Πέτρος Συνοδινός, Λίνα Γεράρδη και το συγκρότημα "Μεταμορφώσεις",θα βρίσκονται στο "Αθηναϊκό Καφενείο" (Σόλωνος), για δύο ζωντανές βραδιές με ακουστικό και ηλεκτρονικό ήχο.
  • Στο μουσικό θέατρο "Δίπλα στο ποτάμι" (Λάμπρου Κατσώνη 189, Αγ. Ανάργυροι), ο Δημήτρης Ζερβουδάκης ολοκληρώνει την Κυριακή (10.30μμ) τις εμφανίσεις του, ενώ στις "Γραμμές" (Κωνσταντινουπόλεως 111, Γκάζι), μέχρι και την Κυριακή φιλοξενείται ο Ορφέας Περίδης.
  • Στο μουσικό σπίτι "Δίαυλος" (Δράκου 9), τα βράδια της Παρασκευής (11.30μμ), η ποίηση των Καβάφη, Λόρκα, Καρυωτάκη συναντά τη μουσική του Γιάννη Γλέζου.Τα Σάββατα, η Μαρίζα Κωχ ερμηνεύει τραγούδια των Χατζιδάκι, Θεοδωράκη και δικά της. Κάθε Κυριακή μεσημέρι οι "Παίδες εν καμίνω" ερμηνεύουν ρεμπέτικα, σμυρναίικα και λαϊκά τραγούδια, ενώ τα βράδια της Κυριακής εμφανίζονται οι Δ. Ντάσιος, Δ. Φωτοπούλου, Τ. Κωνσταντακόπουλος.
  • Από σήμερα στο "Χαφ νοτ τζαζ κλαμπ" (Τριβωνιανού 17, Μετς) παρουσιάζεται ο σημαντικός σαξοφωνίστας Τζ. Γκαρτσόνε.Μαζί του οι: Ο. Γκάτο (μπάσο) και Ρ. Γκάτο (ντράμερ).
  • Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών,με διευθυντή τον Λουκά Καρυτινό,παρουσιάζει σήμερα (8.30μμ) στο Μέγαρο Μουσικής έργα Μπετόβεν. Συμμετέχει η χορωδία της ΕΡΤ. Σολίστ στο πιάνο ο Βλαντιμίρ Βιαρντό.Αύριο, στον ίδιο χώρο, ολοκληρώνεται ο κύκλος με "Κουαρτέτα και Χορούς του Γιοχάνες Μπραμς". Ερμηνεύουν οι Λ. Καβάκος, Τ. Χόφμαν κ.ά.
  • Την Κυριακή και τη Δευτέρα (10.30μμ), ο Χριστόφορος Σταμπόγλης ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του στο "Χαμάμ" (Δημοφώντος 53). Ερμηνεύει τέσσερις κύκλους τραγουδιών του Μάνου Χατζιδάκι,για φωνή και πιάνο.
  • Στο καλλιτεχνικό καφενείο "Κοντσέρτο" (Μάγερ 18), τη Δευτέρα (9μμ), φιλοξενούνται οι: Θ. Κοντογεώργης (πιάνο), Θ. Στεφανίδης (βιολί), Γ. Σταματίου (κιθάρα), Θ. Λαζάρου (κόντρα μπάσο), Ειρ. Δασκαλάκη (τραγούδι).

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ