Παρασκευή 17 Φλεβάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μουσικές προσκλήσεις

Ο Βασίλης Καζούλλης συνεχίζει (σήμερα και στις 24/2, 10.30μμ) τις εμφανίσεις του στο «Σταυρό του Νότου PLUS» (Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος, 2109226975). Θα παρουσιάσει μπαλάντες και τρία τραγούδια του νέου του δίσκου. Μαζί του θα εμφανιστούν η Ζηνοβία Αρβανιτίδη, με αγαπημένες διασκευές και μελωδίες και ο τραγουδοποιός Κώστας Χρονόπουλος, με επιλογές από δίσκους του και άλλα τραγούδια.

  • «30 χρόνια ταξίδι» τιτλοφορείται το πρόγραμμα του Νίκου Πορτοκάλογλου, κάθε Παρασκευή, Σάββατο, στο «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο», για τα 30 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου δίσκου των «Φατμέ». Καλεσμένοι του, σήμερα και αύριο οι Πάνος Μουζουράκης και Νίκος Ζιώγαλας.
  • Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης προσκαλεί σήμερα και αύριο στο «Θέατρον», του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Παρουσιάζει τραγούδια δίσκων του και επιλεγμένα τραγούδια άλλων δημιουργών.
  • Ο Δώρος Δημοσθένους, τραγουδιστής με μεγάλη γκάμα ρεπερτορίου, παρουσιάζει σήμερα και αύριο (11μμ), στο «Eliart» ένα πρόγραμμα με Blues-swing-Rock n' Roll. Ακολουθούν παραστάσεις του στις 24-25/2.
  • Η Ελλη Πασπαλά (τραγούδι) και ο Τάκης Φαραζής (πιάνο) ολοκληρώνουν αύριο (18/2, 10.30μμ) τις εμφανίσεις τους, «Δίπλα Στο Ποτάμι». Η εξαίρετη τραγουδίστρια και ο γνωστός δεξιοτέχνης της τζαζ μας προσκαλούν στους ρυθμούς των τραγουδιών των Τομ Γουέιτς, Λέοναρντ Κοέν, Βαν Μόρισον, αλλά και των Μάνου Χατζιδάκι, Στ. Ξαρχάκου, Σταμ. Κραουνάκη, Π. Καλαντζόπουλου κ.ά. Τηλ. κρατήσεων 210 2610444.
  • Ενα απολαυστικό τζαζ πρόγραμμα παρουσιάζει το σχήμα «Fenia Papadodima et les Zazous», τις Παρασκευές 17 και 24 του Φλεβάρη (10.30μμ), στην αίθουσα του «Ατενέουμ» «Κελάρι» (Αδριανού 3, Θησείο, 210 3211987). Θα ερμηνευθούν τραγούδια των Billie Holiday, Charles Mingus, Thelonious Monk, Boris Vian, αλλά και της σύγχρονης γαλλικής τζαζ σκηνής. Η μεγάλη φωνή της τζαζ Μπίλι Χολιντέι συναντάει στο Παρίσι τον Μπορίς Βιαν, ο οποίος γράφει στίχους στα γαλλικά και παντρεύει την αμερικανική και ευρωπαϊκή σκηνή. Μαζί με την Φένια Παπαδόδημα (τραγούδι) παίζουν οι Αναστάσιος Γούλιαρης (drums), Γιώργος Μικρός (πιάνο), Περικλής Τριβόλης (double bass), Σέργιος Χρυσοβιτσάνος (βιολί).

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ