Τετάρτη 12 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Βραδιές με μουσική

Την Κυριακή 23/2 κλείνει ο κύκλος των 60 παραστάσεων της Ελευθερίας Αρβανιτάκη στη "Σφεντόνα".Ενα από τα πιο πετυχημένα προγράμματα του χειμώνα κλείνει την αυλαία του, αφήνοντας ...παράπονα σ' εκείνους που δεν πρόλαβαν να το παρακολουθήσουν. Γι' αυτό το λόγο, η Ελ. Αρβανιτάκη πρόσθεσε δύο ακόμη παραστάσεις (η μία έγινε χτες και η επόμενη θα γίνει στις 18/2), που κανονικά ήταν μέρες ρεπό. Από την Τσικνοπέμπτη (27/2), στη "Σφεντόνα" θα ξεκινήσουν οι εμφανίσεις του Διονύση Σαββόπουλου και του Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

  • Με τα καινούρια τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου"Στου αιώνα την παράγκα",συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο "ΖΟΟΜ" της οδού Κυδαθηναίων, οΔημήτρης Μητροπάνος.Μαζί του, τρεις νέοι καλλιτέχνες, οι Κρινιώ Νικολάου, Μαρία Αλεξίου και Μανώλης Χατζημανώλης.
  • Την Κυριακή και τη Δευτέρα (10.30μμ), ο Χριστόφορος Σταμπόγλης ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του στο "Χαμάμ" (Δημοφώντος 53). Ερμηνεύει τέσσερις κύκλους τραγουδιών του Μάνου Χατζιδάκι,για φωνή και πιάνο. Συγκεκριμένα, στον πρώτο μέρος της βραδιάς θα παρουσιάσει τον "Καπετάν Μιχάλη" και τον "Κύκλο του CNS" και στο δεύτερο μέρος, το "Ματωμένο Γάμο" και αποσπάσματα από τον "Μεγάλο Ερωτικό".Στον πιάνο συνοδεύει ο Θανάσης Αποστολόπουλος.
  • "Τον μόνο φίλο μου τον λένε Ιούδα", μπορεί να λέγεται ο τίτλος του τελευταίου δίσκου του Λάκη Παπαδόπουλου,αλλά οι φίλοι του είναι πολλοί. Για τους φίλους του, λοιπόν, ο Λάκης με τα Ψηλά ρεβέρ θα βρίσκεται, σήμερα και αύριο στο "Αίνιγμα" (Δημητρακοπούλου 130) στο Κουκάκι, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο, στο "Σαλούν",στο Βαθύ Σάμου.
  • "Νέα γη" στο χώρο του ήχου, της ερμηνείας και της μουσικής απόλαυσης, δημιουργεί η Νένα Βενετσάνου κάθε Πέμπτη βράδυ (11μμ) στο Μουσικό Σπίτι"Δίαυλος" (Δράκου 9). Μαζί της οι: Μάνος Αβαράκης (πνευστά), Λάμπρος Ντούσικος (κλασική κιθάρα) και Τζένη Ντούρου (κρουστά).
  • Ο Νίκος Πορτοκάλογλου συνεχίζει τις εμφανίσεις του στην επαρχία. Το Σάββατο φιλοξενείται στην Ελασσόνα και από τις 19 μέχρι και τις 22 Φεβρουαρίου, στον "Μύλο" στη Θεσσαλονίκη.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ