Τετάρτη 9 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
Στα ύψη η αγωνία

Πέφτει σήμερα η αυλαία στους ομίλους. Κρίσιμα παιχνίδια σε 3ο και 4ο όμιλο

Η πιο μεγάλη μέρα για τις ομάδες που συμμετέχουν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ είναι η σημερινή, αφού διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική που θα κρίνει οριστικά το ποιοι θα συνεχίσουν και ποιοι θα είναι αυτοί που θα πουν αντίο στα ευρωπαϊκά τους όνειρα.

Η ρευστή κατάσταση που επικρατεί στους περισσότερους ομίλους δίνει σε αυτή την αγωνιστική μια άγρια ομορφιά που ανεβάζει στα ύψη το θερμόμετρο της αγωνίας.

Τα πιο κρίσιμα παιχνίδια θεωρούνται αυτά του 3ου και του 4ου ομίλου. Στον πρώτο, τρεις ομάδες, η Ιντερ, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Σπάρτακ Μόσχας μαθηματικά βρίσκονται στο κυνήγι της πρώτης θέσης. Βέβαια οι Ιταλοί που αυτήν τη στιγμή προηγούνται στη βαθμολογία με 10 βαθμούς έχουν το πιο εύκολο έργο, αφού αντιμετωπίζουν στην Αυστρία την αδιάφορη Στουρμ Γκρατς. Μάχη μέχρις έσχατων αναμένεται να γίνει στο "Μπερναμπέου", με τη Ρεάλ να έχει τον πρώτο λόγο αλλά οι σκληροτράχηλοι Ρώσοι είναι ικανοί για την έκπληξη.

Παιχνίδι δίχως αύριο είναι αυτό που γίνεται στην Αγγλία όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Μπάγερν και με νίκη κατακτάει την πρώτη θέση του 4ου ομίλου. Πάντως οι Γερμανοί ακόμα και με ισοπαλία είναι αυτοί πρώτοι. Στο άλλο παιχνίδι θα παίξουν οι αδιάφορες Μπρόντμπι και Μπαρτσελόνα.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια: 1ος Ομιλος: Πόρτο - Αγιαξ, 2ος Ομιλος: Ατλέτικο Μπιλμπάο - Γαλατάσεραϊ, Γιουβέντους - Ρόζεμπουργκ, 6ος Ομιλος: Αϊντχόβεν -Μπενφίκα, Καϊζερσλάουτερν - Ελσίνκι.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ