Τετάρτη 9 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Λεπτές ισορροπίες

Πέντε μέλη της πλευράς Μελισσανίδη και πέντε των Αγγλων στο νέο ΔΣ

Η... ομηρία της ΑΕΚ από την πολυεθνική ιδιοκτήτριά της και η εμπλοκή σε παρασκηνιακά παιχνίδια που δημιουργούν αβεβαιότητα και προβλήματα, συνεχίζονται. Χθες, μετά από ένα "κρυφτούλι" η έκτακτη ΓΣ έγινε και το νέο ΔΣ (που θα συνεδριάσει τη Δευτέρα) είναι σώμα ισορροπιών και μηνυμάτων.

Τα περίεργα και οι εκπλήξεις ξεκίνησαν από τις 2 το μεσημέρι όταν σ' όλους ανακοινώνονταν αναβολή. Λίγο αργότερα η γενική συνέλευση πραγματοποιήθηκε και στο νέο ΔΣ συμμετέχουν πέντε εκπρόσωποι της πλευράς Μελισσανίδη (ο ίδιος και οι Γενεράκης, Στάθης, Αγγελόπουλος, Γρανίτσας) και ισάριθμοι από την πλευρά των Αγγλων (Τζόουνς, Βεν, Σμιθ, Μπάρτον, Γουόραλ). Ως χθες οι πληροφορίες έλεγαν ότι ο Μελισσανίδης θ' αποκτήσει πλειοψηφία, άρα ψήφο εμπιστοσύνης. Τώρα, αρκετοί εκτιμούν πως πρόκειται για ένα αποτέλεσμα προσωρινού χαρακτήρα με διττή σημασία. Αφ' ενός, οι ιδιοκτήτες δίνουν στον Μελισσανίδη πίστωση χρόνου, αφ' ετέρου, όμως, τον διατηρούν υπό κηδεμονία και εξέταση...

Καθοριστικό κρίνεται το διάστημα έως την τακτική ΓΣ (φυσικά και το αποτέλεσμά της) όπου θα συζητηθούν, μεταξύ άλλων, η απαλλαγή του απερχόμενου ΔΣ από τυχόν ευθύνες, έγκριση προϋπολογισμού και αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org