Τετάρτη 9 Δεκέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΟΡΑΤΣ
Στα δύσκολα με προβλήματα

Στη φάση των "32" και σε παιχνίδια νοκ άουτ δοκιμάζονται σήμερα Πανιώνιος, Απόλλωνας Π., Ηράκλειο, Παπάγου

Με πολλά προβλήματα ρίχνονται στη διαδικασία των νοκ άουτ αγώνων του Κυπέλλου Κόρατς οι τέσσερις ελληνικές ομάδες. Στις 16.30 το Ηράκλειο υποδέχεται τη ρώσικη Αρσεναλ Τούλα, ομάδα άγνωστη στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και δημιούργημα της διάσπασης της ΕΣΣΔ. Με το Ηράκλειο δε θα αγωνιστεί ο Αμερικανός Ντόναλτσον που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Στις 17.00 ο Παπάγου υποδέχεται τη Σιαουλάι από τη Λιθουανία. Κι οι δυο ομάδες δε γνωρίζουν τίποτα η μία για την άλλη. Η Σιαουλάι είχε αντιμετωπίσει πριν τέσσερα χρόνια τον Πανιώνιο και είχε ηττηθεί κατά κράτος. Ο Τ. Κορωναίος πιθανότατα δε θα έχει κανέναν ξένο στη διάθεσή του, καθώς οι Αμερικανοί Πελ και Κρος δεν έχουν συμφωνήσει ακόμη, ενώ ο Γερμανός Αριγκμπάμπου είναι ενοχλημένος που δεν του δίνεται μεταγραφή για τη Ρέτζιο Εμίλια.

Τη Μακάμπι Ρισόν φιλοξενεί στις 19.00 στην Πάτρα ο Απόλλωνας. Ο Κ. Μίσσας θα στερηθεί των υπηρεσιών του δεύτερου ξένου, ο οποίος... αναζητείται. Ο Εσθονός Μιούσερπ τελικά δεν ήρθε στην Ελλάδα καθώς η ΦΙΜΠΑ απαγορεύει σε παίκτες που έχουν συμβόλαιο στο ΝΒΑ να εργαστούν για φέτος στην Ευρώπη.

Στην Ιταλία αγωνίζεται ο Πανιώνιος με αντίπαλο τη Ρέτζιο Εμίλια. Οι Νεοσμυρνιώτες δε θέλουν να χαλάσουν το καλό κλίμα που δημιούργησε η νίκη επί του Παναθηναϊκού και φυσικά θα προσπαθήσουν να κάνουν το καλύτερο δώρο στον Ιταλό προπονητή Αντρέα Ματζόν.

Για το κύπελλο Ρονκέτι, ο Σπόρτιγκ στις 19.30 υποδέχεται τη γαλλική Προβάνς (απευθείας μετάδοση από το "Κανάλι 5").


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ