Τρίτη 24 Νοέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
Δάγκωσαν οι "δράκοι"

Τα δόντια τους έδειξαν οι "Δράκοι" της Πόρτο, λίγες ημέρες πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό για το Τσάμπιονς Λιγκ, αφού πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση μετέτρεψαν σε "περίπατο" το ντέρμπι του πορτογαλικού πρωταθλήματος με αντίπαλο την Μπενφίκα, την οποία νίκησαν με 3-1.

Κορυφαίος παίκτης της Πόρτο ήταν ο Ζαρντέλ. που σημείωσε δυο γκολ, στο 39 και στο 54 (το άλλο ο Ντρούλοβιτς στο 16) και έκανε ό,τι ήθελε την αντίπαλη άμυνα.

Ανετη νίκη όμως σημείωσε και η αντίπαλος του Παναθηναϊκού Ντιναμό Κιέβου που για το κύπελλο Ουκρανίας επικράτησε με 3-0 της Μέταλιστ.

Δυσκολεύτηκε, αλλά τελικά τα κατάφερε ο Αγιαξ στο ολλανδικό πρωτάθλημα που νίκησε με 1-0 τη Βάαλβικ και παρέμεινε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Αντίθετα, την ήττα γνώρισε η Αρσεναλ στην Πρέμιερ Λιγκ, αφού έχασε από τη Γουίμπλεντον με 1-0, ενώ η Λανς επικράτησε με το ίδιο σκορ της Μπαστιά.

* Τη διαβεβαίωση του Τούρκου πρωθυπουργού Μεσούτ Γιλμάζ, ότι δεν πρόκειται να υπάρξει κανένα παρατράγουδο έλαβαν οι παράγοντες της Γιουβέντους για τον αγώνα της Τετάρτης στην Κωνσταντινούπολη με αντίπαλο τη Γαλατάσεραϊ. Η υπόθεση Οτσαλάν έχει δημιουργήσει στην Τουρκία ένα αντι-ιταλικό κλίμα και ύστερα από την επίθεση στον Ιταλό πρόξενο η Γιουβέντους αρχικά αρνήθηκε να ταξιδέψει στην Τουρκία, αλλά τελικά ο αγώνας θα γίνει κανονικά.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ