Τετάρτη 11 Νοέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ετοιμάζονται για επέμβαση στο Κοσσυφοπέδιο;

Την αποκάλυψη για προετοιμαζόμενη επέμβαση στο Κοσσυφοπέδιο με "δυνάμεις ταχείας επέμβασης" Γερμανίας, Γαλλίας και Μ. Βρετανίας έφερε χτες στη Βουλή το ΚΚΕ, με Ερώτηση που κατέθεσαν οι βουλευτές του Κόμματος Μπάμπης Αγγουράκης και Ορέστης Κολοζώφ.Στην Ερώτησή τους οι βουλευτές του ΚΚΕ αναφέρουν συγκεκριμένα:

"Οπως προκύπτει από δήλωση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Κόμματος Δημοκρατικού Σοσιαλισμού Γερμανίας, στις 4.11.98, και από δημοσιεύματα στο διεθνή Τύπο, η ΟΔ Γερμανίας, η Γαλλία και η Μ. Βρετανία προχωρούν στην αποστολή "δυνάμεων ταχείας επέμβασης" (2.000 άνδρες) στην ΠΓΔΜ για να είναι έτοιμες για επέμβαση στο Κοσσυφοπέδιο. Σημειώνεται ακόμα ότι οι παραπάνω ενέργειες γίνονται στα πλαίσια του ΝΑΤΟ.

Ερωτάται ο κ. υπουργός αν επιβεβαιώνει τις παραπάνω πληροφορίες και αν είναι στην πρόθεση της κυβέρνησης η αποστολή και ελληνικών ενόπλων δυνάμεων στην αναφερόμενη επιχείρηση".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ