Σάββατο 19 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Επιασαν δουλιά...

Επιασε δουλιά η "δημοσιογραφία" της λάσπης στον Πειραιά. Τοπικό κανάλι αμφισβήτησε τη δήλωση της Κίνησης "Πειραιάς - Αναγέννηση", ότι το κεντρικό εκλογικό της κέντρο στην πλατεία Κοραή, ένα αντίγραφο παραδοσιακού ανεμόμυλου, είναι προσφορά φίλου της Κίνησης.

Μαθημένοι από τα πολιτικά τους αφεντικά, υπονόησαν ότι η Κίνηση δε λέει την αλήθεια στο λαό της πόλης για τα οικονομικά της. Και όλα αυτά, τη στιγμή που οι Πειραιώτες γίνονται μάρτυρες της καθημερινής κατασπατάλησης εκατοντάδων εκατομμυρίων δραχμών για την προεκλογική προβολή των υποψηφίων, κυβερνητικών, "αντιπολιτευτικών" και "ανταρτών".

Χρήματα, που στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, ο επικεφαλής της "Πειραιάς - Αναγέννηση" και υποψήφιος δήμαρχος Π. Σαλπέας, τόνισε ότι σίγουρα δεν προέρχονται από τις τσέπες τους... Τόνισε για άλλη μια φορά, ότι το εκλογικό κέντρο είναι προσφορά μέχρι τις εκλογές και θα επιστραφεί. Και σημείωσε, ότι ακόμα κι αν αγοραζόταν, η τιμή του θα ήταν μόνο ένα ελάχιστο μέρος των ποσών που δίνονται για την προκλητική πολυτέλεια άλλων εκλογικών κέντρων.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ