Σάββατο 26 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Επιστρέφουν Ιβιτς - Τζόρτζεβιτς

Τέσσερις παίκτες διεκδικούν δύο θέσεις στον Ολυμπιακό για το σημερινό παιχνίδι στον Πύργο

Δυο θέσεις "παίζονται" για την 11άδα του Ολυμπιακού σήμερα στον Πύργο, όπου οι "ερυθρόλευκοι" θα αντιμετωπίσουν τον Πανηλειακό. Συγκεκριμένα, μια θέση στο κέντρο και μια στην επίθεση. Οι τέσσερις "μνηστήρες" είναι οι Γκόγκιτς, Αλεξανδρής (επίθεση) και Γιαννακόπουλος ή Λουτσιάνο στο νευραλγικό χώρο του κέντρου. Αντίθετα, οι Ιβιτς, Τζόρτζεβιτς επιστρέφουν στους βασικούς, ενώ ο Καραπιάλης καπάρωσε για τα καλά τη θέση του μετά την καλή του απόδοση κόντρα στον ΟΦΗ την περασμένη Κυριακή.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, που θα έρθει κατευθείαν στον Πύργο, αφού χτες βράδυ παρακολούθησε την Κροάσια, τόνισε στους παίκτες του ότι μόνο με δυνατό πρεσάρισμα και προσοχή θα πάρουν τη νίκη. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει σήμερα τον αγώνα με τους: Ελευθερόπουλο, Αμανατίδη, Γεωργάτο, Πουρσανίδη, Καραταϊδη, Ανατολάκη, Καραπιάλη, Ιβιτς, Γκόγκιτς ή Αλεξανδρή, Τζόρτζεβιτς, Γιαννακόπουλο ή Λουτσιάνο.

Στην πρωτεύουσα της Ηλείας θα βρεθούν πάνω από 2.000 φίλοι των Πειραιωτών που αναμένεται να δώσουν δυναμικό "παρών".

  • Χωρίς τον Τάσο Τασιόπουλο θα υποδεχτεί τους Πειραιώτες ο Πανηλειακός. Ο έμπειρος αμυντικός είναι τραυματίας και θα είναι εκτός ομάδας, όπως και οι τιμωρημένοι Κόλτσιος, Γεωργίου και ο στρατευμένος Μοσχογιάννης.

Ετσι θα έχουμε αλλαγές σε σχέση με την 11άδα που ξεκίνησε στην Ξάνθη. Σε δηλώσεις του ο τεχνικός Γιάννης Κυράστας επισήμανε: "Είναι ένα δύσκολο ματς. Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις παραδοσιακά μεγάλες ομάδες της Ελλάδας. Εμείς έχουμε πρόβλημα με τις απουσίες. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε την καλύτερη τακτική".


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ