Σάββατο 26 Σεπτέμβρη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1
Τα ξαναλένε...

Σαν ρεβάνς του κυπέλλου οι τέσσερις από τις επτά συναντήσεις της 2ης αγωνιστικής

Τέσσερις από τις επτά συναντήσεις της δεύτερης αγωνιστικής του επαγγελματικού πρωταθλήματος, κάλλιστα θα μπορούσαν να ήταν ρεβάνς της πρόσφατης προκριματικής φάσης του κυπέλλου. Στο Ηράκλειο η τοπική ομάδα υποδέχεται την ΑΕΚ. Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί στο ίδιο γήπεδο πριν δεκαπέντε μέρες και η ΑΕΚ, με τον Μπ. Πρέλεβιτς να "εκτελεί" από τα 6.25μ., πήρε την πρόκριση για το φάιναλ φορ στην παράταση. Ο Σέρβος παίκτης θα απουσιάσει λόγω τραυματισμού από τη σημερινή συνάντηση, γεγονός που επιτρέπει στην ομάδα του Β. Αλεξανδρή να ελπίζει για κάτι καλύτερο.

Χωρίς τον Μπ. Ντίνκινς, τον παίκτη που έκανε τη διαφορά στον αγώνα κυπέλλου, θα αγωνιστεί ο Ηρακλής στη Ν. Σμύρνη εναντίον του Πανιωνίου. Η αθηναϊκή ομάδα ξεκίνησε άσχημα τη φετινή περίοδο με ήττες σε κύπελλο και πρωτάθλημα, γεγονός που προβληματίζει τον Μ. Δενδρινό.

Στη Γλυφάδα θα υποδεχτεί ο τιμωρημένος από την περσινή περίοδο Παναθηναϊκός, το Μαρούσι. Οι "πράσινοι" είχαν αποκλείσει δύσκολα την ομάδα του Κ. Πετρόπουλου στον αγώνα κυπέλλου που έγινε στο Μαρούσι, αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα. Οι παίκτες του Σλ. Σούμποτιτς, έστω κι αν είναι κουρασμένοι από τον αγώνα της Πέμπτης με τη Μακάμπι, είναι φαβορί για τη νίκη.

Τον ΠΑΟΚ υποδέχεται ο Σπόρτιγκ στα Πατήσια. Η ομάδα του Ν. Παύλου είχε παραδοθεί άνευ όρων στο παιχνίδι κυπέλλου των δύο ομάδων στο Αλεξάνδρειο. Σε σύγκριση με εκείνο το παιχνίδι θα αγωνιστεί ο Φορντ, στον οποίο ελπίζουν οι Πατησιώτες για να επαναλάβουν τον περσινό θρίαμβό τους.

Τον Απόλλωνα Πάτρας υποδέχεται ο Αρης στο Αλεξάνδρειο, με στόχο να συνεχίσει την πολύ καλή φετινή του πορεία. Ο Σ. Μαρκόπουλος θα έχει στη διάθεσή του τον Αγγελίδη, αλλά πιθανότατα θα στερηθεί των υπηρεσιών του Γ. Σιγάλα που στην προπόνηση της Πέμπτης έπαθε διάστρεμμα.

Τη Νήαρ Ηστ θα φιλοξενήσει ο Ολυμπιακός στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Με την ομάδα της Καισαριανής θα κάνει ντεμπούτο ο Ντέιβιντ Βον, που στα μέσα της εβδομάδας αντικατέστησε τον συμπατριώτη του Λοκχρντ.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται αύριο με τον αγώνα Περιστερίου - Παπάγου. Ο Αργ. Πεδουλάκης πιθανότατα θα στερηθεί των υπηρεσιών του Μπακατσιά, ενώ δεν είναι σίγουρη η συμμετοχή του Γάλλου Οκανσέ. Αντίθετα επανέρχεται ο Γκούντα που εξέτισε την ποινή του.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ