Κυριακή 8 Μάρτη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΟΣΕ
Στάσεις αύριο και μεθαύριο

Με έξι στάσεις εργασίας αύριο και μεθαύριο και απεργιακές συγκεντρώσεις σε όλα τα μεγάλα σιδηροδρομικά κέντρα της χώρας, αντιδρούν οι σιδηροδρομικοί στα κυβερνητικά σχέδια για τη συρρίκνωση του ΟΣΕ και την επιχειρούμενη ανατροπή των εργασιακών τους σχέσεων.

Τις απεργιακές κινητοποιήσεις κήρυξε ομόφωνα το ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ), με κύρια αιτήματα την ανάκληση όλων των αποφάσεων της διοίκησης του ΟΣΕ που αφορούν περικοπές δρομολογίων και τοπικών γραμμών, κλείσιμο σταθμών, γραφείων εμπορευμάτων και έκδοσης εισιτηρίων, κατάργηση βαρδιών, καθώς και αλλαγές στο πρόγραμμα ωρών εργασίας του προσωπικού. Παράλληλα, προβάλλονται και άλλα αιτήματα, που αφορούν στην ελλιπή συντήρηση των γραμμών και του τροχαίου υλικού, τον εκσυγχρονισμό του θεσσαλικού δικτύου κλπ.

Το απεργιακό διήμερο των σιδηροδρομικών, είναι προειδοποιητικό και περιλαμβάνει: Εξι στάσεις εργασίας αύριο και μεθαύριο, τις ώρες: 3 - 6 π.μ. 12 μ. - 3 μ.μ. και 8 μ.μ. - 10 μ.μ. Για αύριο στις 12.30 μ.μ. έχουν προγραμματιστεί απεργιακές συγκεντρώσεις και πορείες σε όλα τα μεγάλα σιδηροδρομικά κέντρα.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ