Σάββατο 13 Δεκέμβρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
"Μετακομίζει" ο ΔΕΔΕΟΓΛΟΥ, φόβοι για την ΗΒΗ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (του ανταποκριτή μας).-

Τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης ΔΕΔΕΟΓΛΟΥ καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΕΚΘ,γιατί, ενώ πετάει κυριολεκτικά στο δρόμο 168 εργαζόμενους στο εργοστάσιο στη Θεσσαλονίκη μεταφέροντάς το στην Κομοτηνή, αρνήθηκε να συναντηθεί με αντιπροσωπεία του ΕΚΘ.

Το ΕΚΘ καλεί την κυβέρνηση "να αντιληφθεί το μέγεθος των προβλημάτων που δημιουργούνται από τη συρρίκνωση της βιομηχανίας της περιοχής, αφού κάποιοι "επιτήδειοι", εκμεταλλευόμενοι τα κίνητρα για την ανάπτυξη των παραμεθόριων περιοχών, αυθαιρετούν, καταστρέφοντας τον παραγωγικό ιστό της Θεσσαλονίκης, αλλά και της χώρας μας, με μοναδικό στόχο το εύκολο κέρδος".

  • Το εργοστάσιο της ΗΒΗ στη Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε χτες αντιπροσωπεία του ΕΚΘ και ενημερώθηκε από τη διοίκηση του Σωματείου για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι. Κυρίως εκφράστηκαν οι φόβοι και οι ανησυχίες τους για την πορεία της επιχείρησης. Οι υπεύθυνοι της επιχείρησης αρνήθηκαν να δώσουν στη συνάντηση που ακολούθησε διαβεβαιώσεις για την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας του εργοστασίου στη Θεσσαλονίκη.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ