Τετάρτη 15 Φλεβάρη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΥΡΗΜΑΤΙΚΗ, προκειμένου να διατηρήσει τους ρουσφετολογικούς διορισμούς, αποδεικνύεται η διοίκηση των ΕΛΤΑ (σελίδα 9).

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, τον προσεχή Απρίλη, θα συνεδριάσει το Εθνικό Συμβούλιο των κυπριακών κομμάτων (σελίδα 5).

ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ για τον υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα ανακοινώσει σήμερα ο Α. Παπανδρέου (σελίδα 5).

ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ στη Θεσσαλονίκη, οι πρεσβευτές ΗΠΑ και Μ. Βρετανίας αξίωσαν αλλαγή της εξωτερικής πολιτικής της Ελλάδας, προκειμένου να διευκολυνθεί η "διοχέτευση" των κεφαλαίων τους (σελίδα 12).

ΤΗΝ ΙΔΙΑ την πλειοψηφία της ΓΣΕΕ βρίσκει η κυβέρνηση σύμμαχο, στην προσπάθειά της να επιβάλει οικονομικό αποκλεισμό στα πρωτοβάθμια σωματεία των εργαζομένων (σελίδες 14 - 15).

ΕΛΗΞΑΝ οι εργασίες του Συνεδρίου της ΠΟΔΝ. Με πρωτοβουλία της ΚΝΕ, Συνάντηση Κομμουνιστικών Νεολαιών από τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης στην Αθήνα (σελίδα 9).

ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΤΑΙ το νομοσχέδιο για τα ΤΕΙ. Συγκροτείται επιτροπή από πρυτάνεις και προέδρους ΤΕΙ, για να "συγκεράσει τις αντιθέσεις". Αποδέχονται οι πρόεδροι των ΤΕΙ την κατηγοριοποίηση των Ιδρυμάτων τους (σελίδα 18).

ΛΥΣΕΙΣ για αναβάθμιση της παιδείας στο Περιστέρι, προτείνουν η Ενωση Συλλόγων Γονέων και ο Σύλλογος Δασκάλων "Ελλη Αλεξίου", αλλά ο δήμος τις αγνοεί (σελίδα 18).

ΝΕΟ "φέσι", ενός δισεκατομμυρίου δραχμών, από το Δήμο Πειραιά στους δημότες του (σελίδα 19).

Ο ΝΕΟΣ δημοτικός "άρχων" της Λάρισας κόβει την επιχορήγηση στο ΔΗΠΕΘΕ - Λάρισας "Θεσσαλικό Θέατρο" (σελίδα 21).

ΚΑΤΑ τον πρόεδρο της ΕΡΤ, η Χορωδία του οργανισμού δεν υφίσταται, αφού τα μέλη της δεν πληρούν οργανικές θέσεις. Γι' αυτό διακόπηκε η λειτουργία της... (σελίδα 21).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ