Τετάρτη 6 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Οι παλαίμαχοι στηρίζουν Μπένγκστον

Δηλώσεις Κούδα υπέρ του Σουηδού, που θα πάρει 70 εκατ. αν απολυθεί

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ .-

Οι παλαίμαχοι παίκτες στηρίζουν τον Γκίντερ Μπένγκστον! Με πρώτο και καλύτερο τον μεγάλο Γιώργο Κούδα η παλιά φουρνιά του "δικεφάλου" δε... βιάζεται να στήσει στο "απόσπασμα" τον Σουηδό τεχνικό: "Είναι άδικο να κριθεί ο Μπένγκστον τόσο νωρίς. Είμαστε μόλις στην έβδομη αγωνιστική και είναι νωρίς για συμπεράσματα. Χρειάζεται πίστωση χρόνου και μετά θα βγάλουμε συμπεράσματα", δηλώνει ο Κούδας που έχει την αμέριστη συμπαράσταση και του Κούλη Αποστολίδη.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Γιώργος Μπατατούδης στηρίζει τον κόουτς μέχρι... νεοτέρας. Επιφυλακτική ήταν και η στάση του προέδρου Γιώργου Καλύβα σε τηλεοπτική εκπομπή της ΕΤ-3, που λίγο έλειψε να μετατραπεί σε... ρινγκ από την εισβολή θερμοκέφαλων οπαδών, που τα έβαλαν με τους πάντες για την κριτική που ασκήθηκε στην ομάδα τους.

Αν πάντως οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θελήσουν να απομακρύνουν τον Μπένγκστον θα πρέπει να του καταβάλουν το ποσό των 70 εκατομμυρίων για αποζημίωση, όπως προβλέπει το συμβόλαιο...

  • Στον Ηρακλή ο Πέτρος Θεοδωρίδης όχι μόνο επιμένει στην απόφασή του να παραιτηθεί από την προεδρία της ομάδας, αλλά με νέα δήλωσή του υποστηρίζει: "Θέλοντας να διευκολύνω ακόμη περισσότερο την αποχώρησή μου από τον Ηρακλή και να ικανοποιήσω την επιθυμία ορισμένων που πιστεύουν ότι εγώ είμαι τροχοπέδη της προόδου του συλλόγου, δηλώνω υπεύθυνα ότι πριμοδοτώ με 150 εκατομμύρια από το λογαριασμό μου τον υποψήφιο διάδοχό μου".

Να σημειωθεί ότι οι παίκτες του Γηραιού στηρίζουν τον Π. Θεοδωρίδη και τονίζουν ότι πρέπει να παραμείνει στο πόστο του προέδρου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ