Τετάρτη 6 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Τεστ για Μπατίστα - Δώνη

Οι τραυματίες Μπατίστα, Δώνης (έρχεται σήμερα) αποτελούν τους "πονοκεφάλους" του Κ. Πολυχρονίου, ενόψει του αγώνα με την Κροατία στο Ζάγκρεμπ για την προκριματική φάση του Μουντιάλ '98. Αμφότεροι οι παίχτες δεν έχουν ξεπεράσει τις ενοχλήσεις τους και είναι αμφίβολο αν θα καταφέρουν να ενισχύσουν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Ενοχλήσεις στον αστράγαλο έχει και ο Σ. Αποστολάκης, αλλά δε μοιάζουν να είναι ανησυχητικές.

Ο σημερινός αγώνας - προπόνηση με την αντίστοιχη της ελπίδων θα δείξει κατά μεγάλο μέρος τι μέλλει γενέσθαι με τους δύο πρώτους και ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα βασιστεί στα συμπεράσματα που θα εξαχθούν ώστε να πάρει οριστικές αποφάσεις. Δεν αποκλείεται οι Μπατίστα, Δώνης να μην ακολουθήσουν την υπόλοιπη αποστολή ή και ν αντικατασταθούν.

Οι διεθνείς μαζεύτηκαν χθες και πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση, ενώ αύριο αναχωρούν (όπως και οι Ελπίδες) για την Κροατία. Ολοι αναγνωρίζουν τις δυσκολίες της συνάντησης αφού η αντίπαλος της εθνικής έχει δείξει πως αποτελεί την καλύτερη ομάδα του ομίλου. Τεχνική ηγεσία και παίχτες όμως θεωρούν πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μπορεί με σοβαρότητα, πειθαρχία και τύχη να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ