Τετάρτη 6 Νοέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΡΑΤΣ
Πρεμιέρα Σούμποτιτς στον Αρη

Παίζει σήμερα με Πράγα στο Παλαί. Εντός έδρας και ο Σπόρτιγκ. Εκτός ΠΑΟΚ και Περιστέρι

Ο Λευτέρης Σούμποτιτς επιστρέφει στον Αρη. Ο αθλητής που τίμησε όσο κανείς τη φανέλα με το Νο 7 και είχε ενεργή συμμετοχή στη μεγάλη πορεία των κιτρίνων προς την ευρωπαϊκή καταξίωση, από σήμερα είναι ο διάδοχος του Σ. Μαρκόπουλου. Η πρεμιέρα του Σούμποτιτς στον πάγκο του Αρη, εκτός απροόπτου θα γίνει σήμερα στο Αλεξάνδρειο, στο παιχνίδι με την Πράγα για τον 1ο όμιλο του Κυπέλλου Κόρατς (18.30 ζωντανή μετάδοση ΕΤ-3). Αργά χτες συναντήθηκε με τον πρόεδρο του συλλόγου προκειμένου να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες. Το παιχνίδι θεωρητικά είναι εύκολο και στον Α γύρο ο Αρης είχε νικήσει με 90 - 88.

Στην Κωνσταντινούπολη δοκιμάζεται ο ΠΑΟΚ με αντίπαλο τη Γαλατασαράι. Στον Α γύρο η ομάδα της Θεσσαλονίκης νίκησε εύκολα με 93 - 61, αλλά οι απουσίες των Μπεκ (αναχώρησε για τη Γερμανία καθώς το νεογέννητο παιδί του αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας) και του τραυματία Μπαλογιάννη, καθιστούν αμφίρροπη τη σημερινή συνάντηση (20.00 ΕΤ-3). Απώλειες έχει και η τουρκική ομάδα. Ο Λετονός Βέτρα είναι τραυματίας και η συμμετοχή του είναι υπό αμφισβήτηση.

Στη Γερμανία αγωνίζεται το Περιστέρι με αντίπαλο την Γκίσεν (20.30). Ο Ντρ. Σάκοτα δεν έχει λόγο να ανησυχεί. "Η Γκίσεν είναι δύσκολη ομάδα και εμείς θέλουμε από τώρα να εξασφαλίσουμε την πρώτη θέση του ομίλου μας. Αν νικήσουμε τους σκληροτράχηλους Γερμανούς και μαθηματικά είμαστε πρώτοι",υπογράμμισε κατά την αναχώρηση.

Τη σουηδική Πλάνια υποδέχεται στις 19.30 ο Σπόρτιγκ (ΕΤ-2) και ο στόχος της διατήρησης του αήττητου, μάλλον είναι εύκολη υπόθεση. Οι Πατησιώτες μπορεί να μην έχουν ξεχάσει ακόμα την ήττα από τον Παπάγου, αλλά στο παιχνίδι της Σουηδίας είχαν νικήσει εύκολα την Πλάμια με 92 - 67.

  • Για το κύπελλο Ρονκέτι το Π. Φάληρο υποδέχεται τη Λαβετζίνι, ο Παναθηναϊκός το Βουκουρέστι και η ΜΕΝΤ την Μπάκα Παλάνκα.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ