Παρασκευή 4 Οχτώβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Περίεργες... διαδικασίες

Πριν λίγες μέρες, το ΔΣ της Εργατικής Εστίας απέρριψε την πρόταση της υλοποίησης ενός προγράμματος κατάρτισης του προσωπικού της, για το οποίο θα χρειαζόταν να καταβληθούν 5 εκ. δραχμές σε ιδιωτική εκπαιδευτική εταιρία, για την υποβολή μιας... αίτησης στο υπουργείο Εργασίας!

Προχτές, αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες του Οργανισμού, κατέθεσαν στο υπουργείο Εργασίας αίτηση για υλοποίηση 10 προγραμμάτων συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης, χωρίς να έχουν ενημερωθεί τα μέλη του ΔΣ και φυσικά, χωρίς να έχει γίνει καμιά συζήτηση. Ο μόνος, που φαίνεται να γνωρίζει για τα προγράμματα αυτά είναι ο προεδρεύων στον Οργανισμό, ο οποίος έβαλε και την υπογραφή του στην αίτηση προς το υπουργείο.

Αν η διαδικασία υλοποίησης προγραμμάτων κατάρτισης απαιτεί μια φορά διαφανείς και άμεμπτες διαδικασίες, όταν υπάρχει πρόεδρος στον Οργανισμό, δε θα έπρεπε να είναι διπλή η ευαισθησία όταν εκκρεμεί η τοποθέτηση του νέου προέδρου; Εκτός και θεωρήθηκε η απουσία του μια ευκαιρία, για να χαλαρώσει η λειτουργία του ΔΣ. Ελπίζουμε τα μέλη του τελευταίου, να έχουν διαφορετική γνώμη, για το αν θα έπρεπε ή όχι να ενημερωθούν και να πάρουν τα απαραίτητα μέτρα.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ