Παρασκευή 13 Σεπτέμβρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΠΟ
Αποκάλυψη τώρα

Κομματικές μεθοδεύσεις και παρασυμβούλια αποκάλυψε η χτεσινή επεισοδιακή συνεδρίαση, με θέμα την αναδιάρθρωση της Επιτροπής Διαιτησίας

"Την προηγούμενη Επιτροπή Διαιτησίας (ΕΔ) την έβγαλε η παράταξή μας που διοικεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Στο παρασυμβούλιο (σ.σ. όπου πάρθηκαν οι αποφάσεις για τη νέα...) ήσασταν και σεις κύριε πρόεδρε ή μόνο ο κ. Δέδες;" ρώτησε σύμβουλος που ανήκει στη διοίκηση της ΕΠΟ, αλλά διαφωνεί με την καινούρια ΕΔ, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ. Σε κάποια άλλη στιγμή της συνεδρίασης ο κ. Τριβέλλας επισήμανε πως "κάποιοι προσπαθούν να δείξουν(σ.σ. σε ποιον άραγε) ότι έχουν το πάνω χέρι".

Η αναδιάρθρωση της ΕΔ ή όχι από την Ομοσπονδία στάθηκε η αφορμή να αποκαλυφθεί πως τα παρασυμβούλια και τα παρασκήνια κάθε μορφής αποφασίζουν για την τύχη του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Δ. Μουρίκης και ο Αρης Τσατσαρίδης αντέδρασαν καταγγέλλοντας αυτές τις διχαστικές όσο και επιζήμιες τακτικές, όμως κανείς δεν ήθελε ν' ακούσει.

Τελικά, έστω και με 12 ψήφους υπέρ, 8 κατά, 1 λευκό και 1 άκυρο η αναδιάρθρωση έγινε αποδεκτή. Παρέμειναν όμως από τη μια πλευρά οι υποστηρικτές του Γερμανάκου, από την άλλη οι πολέμιοί του. Φωνές, ένταση, στο "τσακ" αποφεύχθηκε συμπλοκή. Ετσι, οριακά ψηφίστηκαν και οι 11 εκλεκτοί του"αρχιδιαιτητή". Στη νέα ΕΔ θα συμμετέχουν οι Ντάουλας, Τσεκλένης, Μαζαράκης, Μερσίνης, Πλατόπουλος (από ΟΔΠΕ), Μπιτίτσιος, Βούλγαρης Δ., Μαρινέλης, Κουκουλάκης, Σίπκας (από ΕΠΟ).

Πάντως ο Β. Χατζηαποστόλου (εκφραστής της εσωτερικής αντιπολίτευσης στην πλειοψηφία) ξεκαθάρισε πως στη ΓΣ της ΕΠΟ θα καταθέσει ένσταση και πρόταση μομφής... Απλά, δηλαδή, ο πόλεμος συνεχίζεται.

Σύμφωνα με τον Μ. Γερμανάκο οι πίνακες θα είναι έτοιμοι σε 2-3 μέρες.

  • Στις 19/2 η Εθνική θα δώσει φιλικό αγώνα με την αντίστοιχη της Πορτογαλίας.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ