Παρασκευή 28 Ιούνη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΠΟ
Θυσιάζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο

Την παλιά ελληνική ταινία όπου η Βλαχοπούλου σε αποδυτήρια ελληνικής ομάδας δε βρήκε ούτε έναν ημεδαπό παίχτη, η ΕΠΟ αποφάσισε να την κάνει πραγματικότητα. Υιοθέτησε πρόταση της ΕΠΑΕ και πλέον οι εταιρείες της Α Εθνικής κατηγορίας μπορούν στις τάξεις τους να διατηρούν τέσσερις μη κοινοτικούς παίχτες με δικαίωμα να αγωνίζονται όλοι.

Εναν λιγότερο στη Β Εθνική και κανέναν στη Γ Κατηγορία. Αν σ αυτά προστεθεί και η απαγόρευση περιορισμού στους κοινοτικούς παίχτες αντιλαμβάνεται κάποιος τι μέλλει γενέσθαι. Η απόφαση αυτή αποτελεί σκάνδαλο όχι μόνο για το περιεχόμενό της αλλά και γιατί λήφθηκε χωρίς να υπάρχει απαρτία στο ΔΣ!!!

Μάλιστα "στρουθοκαμηλίζοντας" τα μέγιστα κάποιοι υποστήριξαν πως αφού δεν υποβλήθηκε ένσταση εκείνη τη στιγμή δεν υφίσταται θέμα νομιμότητας!! Ετσι η ΕΠΟ υποτάχθηκε στα κελεύσματα της ΕΠΑΕ, δηλαδή της εκπροσώπου των ανωνύμων εταιριών. Αδιαφόρησε για τις καταστροφικές συνέπειες που θα έχει η απόφασή της και καταδίκασε το άθλημα και την Εθνική ομάδα στο βωμό των οικονομικών συμφερόντων....

  • Πρόταση προς τη ΓΣ θα είναι να αλλάξει ο τρόπος διεξαγωγής του Κυπέλλου. Από φέτος στους δύο πρώτους γύρους θα παίρνουν μέρος τα σωματεία Β και Γ Εθνικής. Οι ΠΑΕ της Α εθνικής θα ξεκινούν από τον τρίτο γύρο.
  • Η ανατροπή από τη δευτεροβάθμια επιτροπή της απόφασης που είχε εκδώσει αναφορικά με τον αγώνα Αιγάλεω - Θήβας, οδήγησε τον πρόεδρο της Πειθαρχικής σε παραίτηση, η οποία συνοδεύτηκε από βαρύτατες καταγγελίες. Το παιχνίδι πάντως θα διεξαχθεί στις 7/7 στα Γιάννενα.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ