Παρασκευή 31 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μυ(σ)θολογία...

Ωραιότατα το... μπουρδούκλωσε ο Σημίτης το νέο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων. Επιδόματα ενσωμάτωσε, εξισορροπήσεις έκανε, αναδιανομή έκανε. Μια μικρή λεπτομέρεια ξέχασε. Τις αυξήσεις!

*****

Βέβαια, έχουν και το θετικό τους αυτά τα μέτρα. Εκεί που ο δημόσιος υπάλληλος έπαιρνε 30.000 βασικό, 25.000 ΑΤΑ, 25.000 επιδόματα και 20.000αναδρομικά, τώρα παίρνει 100.000 ολόκληρες το μήνα! Υπάρχει μια αίσθηση χλιδής...

*****

Με τον Σκανδαλίδη έπινε ουίσκι ο Πρόεδρος, με τον Αραφάτ ήταν όρθιος, με το προεδρείο της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ έκανε πλέον κοτζάμ τηλεοπτική εμφάνιση με γραβάτα. Ο Σημίτης να ετοιμάζει τη φόρμα του, θα συναντηθούν και θα συνομιλήσουν κάνοντας τζόκινγκ! Αν αντέξει δηλαδή, (ο Σημίτης).

*****

Αυτό είναι είδηση: Ούτε ένας τσακωμός δεν έγινε χτες στη Νέα Δημοκρατία. Εδώ δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν, ή ο Εβερτ ξεκαθάρισε με τους αντιπάλους του πριν προλάβουν να κάνουν "κιχ", ή η απειλή του Πυλαρινού - θα τους κοπεί το χέρι από τον ώμο - έπιασε τόπο.

*****

Φημολογίες για ένα ακόμα θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο κυκλοφόρησαν χτες, αλλά τελικά αποδείχτηκαν ανακριβείς. Τι σου είναι, όμως, η συνήθεια. Εχουμε εξοικειωθεί τόσο, που όταν δεν έχουμε επεισόδιο, μας λείπει...


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ