Τετάρτη 15 Μάη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Καυγάς ... επιπέδου

Οι δηλώσεις του υπουργού Εργασίας Ε. Γιαννόπουλου,ο οποίος "στόλισε" τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΓΣΕΕ και στέλεχος της ΔΑΚΕ, Γ. Μανώλη,με διάφορους χαρακτηρισμούς, σχετικά με τη θέση του για επαναδιαπραγμάτευση του ωραρίου των πρατηρίων υγρών καυσίμων, προκάλεσαν την αντίδραση του Γ. Μανώλη.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΓΣΕΕ χαρακτηρίζει "γραφικό" τον υπουργό Εργασίας και τον κατηγορεί ότι αντιμετώπισε τη θέση για επαναδιαπραγμάτευση του ωραρίου "με ένα παραλήρημα ύβρεων και συκοφαντιών". Στη δήλωσή του ο Γ. Μανώλης επισημαίνει ότι "υπάρχουν και όρια" για τον Ε. Γιαννόπουλο και ότι θα το αντιληφθεί σύντομα, "αν βεβαίως διαθέτει έστω και την ελάχιστη ευθιξία για να αποποιηθεί της βουλευτικής του ασυλίας", διαφορετικά "θα παραμείνει στη συνείδηση όλων σαν ένας κοινός συκοφάντης". Ανάλογη ανακοίνωση εξέδωσε και η ΔΑΚΕ.

Να σημειωθεί ότι με τη θέση που εξέφρασε ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΓΣΕΕ είχε συμφωνήσει και ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας, Χρ. Πρωτόπαππας,ενώ ο υπουργός Εργασίας είχε υπαινιχθεί σαφώς ότι τέτοιες τοποθετήσεις ευνοούν τους λαθρεμπόρους και τις μεγάλες εταιρίες καυσίμων, που θέλουν επιστροφή στο απελευθερωμένο ωράριο.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ