Κυριακή 24 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Για ποια απομόνωση..;

Τρέμουν οι οσφυοκάμπτες ευρωλάγνοι, μήπως, με αφορμή την υπεράσπιση των ελληνικών συμφερόντων και δικαίων στην ελληνοτουρκική κρίση, "στραφούμε κατά των κοινοτικών εταίρων και απομονωθούμε" (!).

Στο μεταξύ, όμως, μόνον όσοι εθελοτυφλούν δεν αντιλαμβάνονται ότι η καθημερινή πολιτική πρακτική των κοινοτικών "εταίρων" μας είναι η όλο και μεγαλύτερη απομόνωση και υποβάθμιση της Ελλάδας, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα.

Μόνον οι οπαδοί του "μονόδρομου" δε βλέπουν ότι, αν και η χώρα μας έχει με το μέρος της όλα τα δίκαια, ωστόσο οι "σύμμαχοι" δίνουν δίκιο στη γειτονική χώρα, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τους διεθνείς κανόνες και συμφωνίες.

Μόνον οι υποταγμένοι δε βλέπουν ότι μόνο τα συμφέροντα των "ισχυρών" έχουν στο μυαλό τους οι καρεκλοκένταυροι των Βρυξελλών και αυτά ακριβώς εξυπηρετούν καθημερινά.

Αρα, για ποια απομόνωση μιλάνε; Την απομόνωση, που μεθοδευμένα και συστηματικά ορθώνουν γύρω από τη χώρα μας, προκειμένου να την αναγκάσουν να συμμορφωθεί με τις επιθυμίες τους;


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ