Σάββατο 9 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
Νοκ άουτ ο Δώνης

"Ποια Λέγκια; Εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι αύριο παίζουμε στην Πάτρα ένα πολύ κρίσιμο ματς, που πρέπει πάση θυσία να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης, ώστε να παραμείνουμε στην κορυφή". Τα λόγια αυτά ανήκουν στον προπονητή του Παναθηναϊκού Χουάν Ραμόν Ρότσα, που ζήτησε από τους παίκτες του να ξεχάσουν το παιχνίδι με τη Λέγκια και να αφοσιωθούν στο κυριακάτικο ματς με την Παναχαϊκή: "Αν θέλουμε και του χρόνου να είμαστε στο Τσάμπιονς Λιγκ, οφείλουμε να πάρουμε τον τίτλο. Αυτό έχει γίνει αντιληπτό στους παίκτες, που νομίζω ότι αύριο θα κάνουν το καθήκον τους. Η Παναχαϊκή έδειξε ότι με τους μεγάλους είναι πολύ δυνατή στην έδρα της. Αν όμως αγωνιστούμε σοβαρά και πειθαρχημένα, δε θα έχουμε πρόβλημα".

Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Δημήτρη Μάρκου, που ταλαιπωρείται από μια ίωση. Τη θέση του θα πάρει ο Λούης Χριστοδούλου, ενώ επιθετικό δίδυμο στην Πάτρα θα είναι οι Αλεξούδης - Βαζέχα. Ο Γιώργος Δώνης, που η γρίπη τον έχει ρίξει στο κρεβάτι από την επιστροφή του από τη Βαρσοβία, θα είναι απών, αφού για προληπτικούς λόγους αποκλείστηκε από την αποστολή που θα ταξιδεύσει σήμερα οδικώς για την πρωτεύουσα της Αχαϊας.

Ο Νίκος Νιόπλιας, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, από την ερχόμενη Δευτέρα θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και σε 15 μέρες θα είναι απόλυτα έτοιμος. Δεν αποκλείεται ο διεθνής μέσος να προλάβει ακόμη και τον επαναληπτικό με τη Λέγκια στις 20 του μήνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ