Σάββατο 9 Μάρτη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
Πρεμιέρα στα πλέι οφ

Με τρεις αγώνες, καθώς το παιχνίδι Ολυμπιακού - Κτησιφώντα θα γίνει την Τρίτη, ξεκινούν σήμερα τα πλέι οφ του πρωταθλήματος των ανδρών. Παναθηναϊκός και Αρης αναμένεται να ολοκληρώσουν από σήμερα τις υποχρεώσεις του στα πλέι οφ καθώς υποδέχονται Μίλωνα και Εθνικό Αλεξ\λης επί των οποίων προηγούνται με 2-0 νίκες. Με νίκη σήμερα φτάνουν στο 3-0 και προκρίνονται στην επόμενη φάση των πλέι οφ. Αντίθετα η Ορεστιάδα που υποδέχεται τον Ηρακλή είναι ισόπαλη 1-1 με τον σημερινό αντίπαλό της και θα χρειαστεί κι άλλα παιχνίδια για να φτάσει στις τρεις νίκες. Αναλυτικά το πρόγραμμα: ΠΑΟ - Μίλωνας (4.45 μμ απευθείας μετάδοση από τον ΣΚΑΪ), Αρης - Εθνικός Αλεξ. (6μμ), Ορεστιάδα - Ηρακλής (7μμ).

Στο μεταξύ ο Ολυμπιακός θα αναγκαστεί να παίξει την Τρίτη με τον Κτησιφώντα στη Χαλκίδα, αφού ο αθλητικός δικαστής τον τιμώρησε με αποκλεισμό μιας αγωνιστικής λόγω ρίψης αντικειμένου στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ. Ολυμπιακός και Κτησιφώντας είναι ισόπαλοι με 1-1.

Αυλαία αγωνίας στις γυναίκες

Στην κόψη του ξυραφιού βρίσκεται το πρωτάθλημα των γυναικών μια αγωνιστική πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου. Σήμερα στην τελευταία αγωνιστική γίνεται το μεγάλο ντέρμπι Βριλησίων - ΠΑΟ και από το αποτέλεσμα του αγώνα θα κριθούν οι θέσεις 1-3. Τα Βριλήσια με νίκη με 3-0 ή 3-1 παίρνουν την πρώτη θέση της βαθμολογίας αφήνοντας τον πρωτοπόρο σήμερα ΠΑΟ στην τρίτη και τον Ιωνικό ΝΦ στη δεύτερη. Αν τα Βριλήσια κερδίσουν με 3-2 δωρίζουν την πρώτη θέση στον Ιωνικό ΝΦ. Αν αντίθετα κερδίσει ο ΠΑΟ παίρνει την πρώτη θέση με δεύτερο τον Ιωνικό ΝΦ και τρίτα τα Βριλήσια. Το ντέρμπι θα ξεκινήσει στις 3μμ στο Χαλάνδρι (απευθείας συνδέσεις από την ΕΤ-1). Σήμερα παίζουν ακόμα Ιωνικός - Βύρωνας στις 8μμ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ